Här är sommarens hetaste väska alla influencers älskar – för 500 spänn

- Foto: Asos
Dela på Pinterest
En väska som influencers inte verkar få nog av är den populära strandväskan från Cultgaia. Men om du inte är redo att offra en del av din semesterpeng på en väska så har vi ett billigare budgetalternativ som nästan ser exakt likadan ut.

Här och var poppar bilder upp i vårt Instagramflöde på den trendiga väskan från Cultgaia. Senast var det modeikonen Kenza Zouiten Subosic som matchade den somrigt med en klänning och de hetaste solglasögonen just nu.

Orginalet från Cultgaia är något av det dyrare slaget. En väska från Cultgaia, snarlik den Kenza bär på bilden, kostar mellan 1 100 och 1 600 kronor beroende på vilken storlek du väljer. 

Men om du inte har lust att lägga dina pengar på en väska i sommar – men fortfarande vill vara trendig så borde du satsa på den här varianten från Asos som ser nästan exakt likadan ut.

Bildkälla: Asos


Väskorna kommer både i rött och svart och de är galet snygga. Det bästa av allt är priset som ligger strax under 500 kronor. Men du får nog vara snabb på bollen innan väskorna ryker. Du den röda väskan här och den svarta väskan här!

Bildkälla: Asos

En annan trend som är på framfart i väskvärlden är den pärlade väskan. Både Zara Larsson och den svenska modeprofilen Lisa Olsson är två kända profiler som hakat på trenden och det lär nog inte dröja länge innan de få budgetalternativen som finns säljer slut. 

Se vart du hittar de hetaste pärlade väskorna just nu i spelaren nedan:

Mer:

Här är de trendigaste pärlväskorna du måste haffa innan de säljer slut

Så stylar du ditt soffbord med fem enkla inredningsdetaljer