Nu kan du shoppa från NA-KD i en fysisk butik i Stockholm

NA-KD öppnar en butik i Stockholm. - Foto: Na-kd
Dela på Pinterest
Modejätten NA-KD har verkligen exploderat inom modevärlden senaste åren. Med deras starka marknadsföring har de slagit stort inom e-handel. Och ÄNTLIGEN kan du nu prova, känna och köpa kläderna i fysisk butik.

NA-KD är modejätten som utmanat stora modehus som Gina Tricot och H&M de två senaste åren. Genom sina smarta marknadsföringsknep, alltså genom sociala medier och influencers, så har NA-KD exploderat på marknaden och de flesta av oss känner nog till företaget idag.

NA-KD har flera gånger släppt kollektioner med stora profiler, så som Andrea Hedenstedt, Hanna Friberg och Linn Ahlborg. Och stora influencers som Therese Lindgren och Bianca Ingrosso har ständigt gjort samarbeten med modejätten.

Bildkälla: NA-KD

Men, det finns en nackdel. Kläderna finns endast online och det går bara att handla via e-handel. Därför är det svårt att veta vilken storlek som passar, hur kläderna ser ut i verkligheten och om man trivs i plagget. Men nu blir det äntligen ändring, i alla fall för ett litet tag.

För från och med 15 juni flyttar NA-KD in i The Lobby, som är en handelsplats där flera olika företag kan hyra in sig. Det är ett samarbete tillsammans med AMF Fastigheter, som ska utveckla shoppingupplevelsen lite extra. När det slog upp portarna tidigare i år så fanns Kicks på plats, så man fick testa smink och sedan beställa sminket på plats – istället för att sitta framför en skärm och chansa.

Men nu flyttar alltså NA-KD in under sommaren och där kommer du kunna testa, känna och köpa kläder och accessoarer på plats. Dock får du beställa produkterna, precis som e-handel, så du får inte med dig något hem på direkten. Men du slipper oroa dig för att köpa fel storlek.

Bildkälla: The Lobby

— Sommaren är en tid då många passar på att förnya garderoben både när det gäller kläder och baddräkter. Att NA-KD finns hos oss passar extra bra då vi även har ett fokus på bröllop och sommarfest i The Lobby under hela sommaren, säger Annelie Gullström, affärsutvecklingschef på AMF Fastigheter.

The Lobby ligger på Regeringsgatan i Stockholms city.

Mer:

Så går det till när Andrea Hedenstedt designar kläder för NA-KD

Gilla Modette på Facebook!