Här är efterlängtade bilden på Linn Ahlborgs studentklänning

Linn Ahlborgs studentklänning.
Linn Ahlborgs studentklänning. - Foto: Linn Ahlborg
Dela på Pinterest
Äntligen var det dags för Youtubestjärnan Linn Ahlborg att ta studenten idag. Flera av oss har längtat efter att få se en glimt av hennes klänning, och ja – nu har vi bild på den.

Idag var det äntligen dags för 18-åriga youtubestjärnan Linn Ahlborg att springa ut från gymnasiet, festa på studentflaket och fira i mängder. Länge har hon peppat inför den stora dagen och nu var det alltså äntligen dags.

Den kända studentveckan verkar ha varit riktigt härlig för Linn och det har varit en hel del fest, precis som det ska vara i studenttider. Men idag var det dags för grand finale, alltså självaste studenten.

Bildkälla: Instagram/linnahlborg

Flera av oss har gått runt och undrat vilken klänning hon ska ha på sig dagen till ära, och vi är nog många som gissade på att det skulle bli en klänning från Linns egna kollektion med NA-KD – men så blev inte fallet.

Linns pappa Jonas Ahlborg postade en bild på Linn tidigare idag, och där ser vi klart och tydligt den härliga studentklänningen.

Linn Ahlborg i sin studentklänning.

Även vännen Agnes Sågström visar upp klänningarna på Instagram, men där verkar folk mest vara nyfikna på vad som egentligen står på deras "klassens xxxx"-skyltar. "Vad står det? Klassens?", är en kommentar av många.

Bildkälla: Instagram/agnessagstrom

Och tar vi en närmare kik så kan vi se att Agnes blev "klassens 'Lammis-torsk' och Linn blev "klassens eliteprospects.com". 

En liknande klänning som Linn bär kan ni hitta på NA-KD, som bara kostar 399 kronor. Den har "gillats" på NA-KD:s egna hemsida över 1000 gånger, så den verkar vara riktigt poppis.

Mer:

Alla snackar om Linn Ahlborgs balklänning och du bara måste se den

Gilla Modette på Facebook!