Kylie Jenner införde just trenden som kommer bli allas hatkärlek 2018

- Foto: STELLA Pictures / ddp / STELLA Pictures/ddp images/Planet Photos
Dela på Pinterest
För ett år sen bröt Kylie Jenner mot alla stilregler när hon matchade mjukisbyxor med klackar. Nu väcker hennes senaste outfit ännu mer uppmärksamhet – och fansen är delade.

Kylie Jenner har alltid – och kommer alltid gå sin egen väg när det kommer till mode och stil. För en tid sen bröt hon mot alla stilregler när hon matchade mjukisbyxor med klackar. Många svor då över att de aldrig skulle kunna haka på den trenden, men tillslut enades de flesta om att det var ganska snyggt ändå.

Ja, 2018 är full av modetrender som vi länge ansett som riktigt fula. Vem hade till exempel trott att vi skulle springa och köpa stora, klumpiga gympadojor?

En annan trend som nu kanske kommer slå, i och med Kylies val av outfit är långkalsongen. Ja du läste rätt. Du kanske inte tror att det är sant, men vi kan garantera att du kommer få se flera som vill sno Kylies look.

På hennes senaste bilder från Instagram bär hon ett par byxor, eller långkalsonger som fansen kallar det.

"Det ser ut som min pojkväns underkläder", "det där är bokstavligen långkalsonger" och "påminner mig om underbyxor", är några av kommentarerna på Kylies Instagrambilder.

Men alla är inte skeptiska. En hel del fattade tycke för hennes look och vill nu införskaffa sig likadana.

"Behöver dessa leggings!", skriver en annan följare.

Så vad tror ni? Kommer långkallingar bli det nya 2018?

Se fler bilder på Kylie Jenners omtalade outfit i videon ovan.

Mer:

18 år och modell – här är Kendall och Kylies kusin

Kendall och Kylie Jenner släpper eget badmode sommaren 2018