Här är trendiga underkläderna som kommer tillbaka igen

- Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Modetrender kommer och går, både när det gäller ytterkläder, vardagskläder och såklart även underkläder. Nu återuppstår en gammal trend när det gäller våra trosor – och det ger oss en nostalgichock.

Att 90-talet och 00-talet är tillbaka i modevärlden är det inget snack om. Vi ser magtröjor, pastellfärger och stora sneakers mer eller mindre överallt – och såklart älskar vi det.

Men nu börjar vi även se en viss trend som kommer tillbaka när det gäller våra underkläder, även den som vi känner igen från tonåren.

Det började med att vi såg fler och fler som använder string när det kommer till badkläder, både bikinis och baddräkter. Bland annat har vi sett det på profilerna Angelica Blick och Molly Rustas. 

Bildkälla: Instagram/angelicablick/mollyrustas

Men trenden har utökat sig ytterligare och har nu flyttats från badkläder till våra vardagliga underkläder. Stringtrosorna är nu officiellt tillbaka. Det var när Bella Hadid postade en bild från stranden, då hon har supersmala stringtrosor på sig, som modevärlden reagerade på riktigt, något som även modesajten Whowhatwear skriver om. 

Bildkälla: Instagram/bellahadid


Vi känner igen trosorna från 00-talet, då det gärna skulle vara så tunna trosor som möjligt. I olika modeller och färger, med dubbla band eller knytband. Och ska vi vara ärliga med varandra så var de varken sköna, praktiska eller speciellt snygga.

Men nu är alltså trenden tillbaka och på flera olika modehus, bland annat Nelly och H&M, hittar vi flera varianter i sortimentet. Visst får ni en nostalgichock?

Mer:

Här är trenderna vi älskar nu – men kommer skratta åt sen

Gilla Modette på Facebook!