Bianca Ingrosso hyllar Linnea Widmarks outfit – så snor du stilen

- Foto: Stella Pictures / Stella Pictures
Dela på Pinterest
"Resten av kvällen kommer gå ut på att vi andra känner oss fula", säger Bianca Ingrosso när hon får se hur Linnéa klätt sig för festkvällen i Marbella.

Marbella är rena paradiset för många när det gäller fest och semester. Det är en liten stad i södra Spanien dit flera svenskar brukar under sommaren, men också en stad där flera väljer att köpa semesterhus.

Någon som nyligen köpt ett hus i Marbella är tv-profilen och sångfågeln Pernilla Wahlgren. I succéprogrammet "Wahlgrens värld" fick vi följa med när hon gick på visningar och till slut hittade drömhuset.  

Bildkälla: Instagram/alicestenlof

Så självklart passar dottern Bianca Ingrosso på att åka dit tillsammans med vänner nu i sommar. Hon är där för tillfället med vänner som bland annat Alice Stenlöf, Awa Santesson-Sey och Linnéa Widmark.

Linnéa är tillsammans med Benjamin Ingrosso men också nära vän med systern Bianca och resten av gänget som befinner sig i Marbella, och under tisdagskvällen fick hon rejält med uppmärksamhet.

Bildkälla: Instagram/linneawidmark

Både Bianca Ingrosso och Alice Stenlöf hyllar Linnéas outfit och filmar henne flera gånger, något vi får se på Instagram.

"Resten av kvällen kommer gå ut på att vi andra känner oss fula", säger Bianca Ingrosso med glimten i ögat på en instastory från kvällen. 

Bildkälla: Instagram/Biancaingrosso

Linnéa (till höger) bar ett set från Primrose, som är en spetsbody och en omlottkjol - något som blev en fantastisk kombination. 

Bildkälla: Instagram/linneawidmark

Se mer av hennes outfit i spelaren ovan. Och vill du styla ihop din egen drömoutfit i sommar? Här får du lite inspiration. 


1. Röd kjol från Nelly, röd spetsbody från H&M. 2. Vitprickig kjol från H&M, spetsbody från Bluebella. 3 Prickig kjol från Nelly. Svart body från Nelly.

Mer:

Biancas bästis och bloggare – här är Benjamin Ingrossos flickvän

Gilla Modette på Facebook!