Här är plagget som alltid matchar med dina jeans

- Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Är du typen som mer eller mindre bor i dina favoritjeans? Eller är du typen som ofta får klädkris? Då är det här modetipset något som kommer rädda flera outfits.

Jeans är klädesplagget som passar till allt. Det kan vara vardagligt, festligt, trendig och även ganska avslappnande. Ett par traditionella jeans går aldrig ut ur stil och är lätta att styla på olika sätt.

Nu skriver modesajten whowhatwear om ett speciellt plagg som alltid passar till dina jeans, oavsett vilken stil du är ute efter. 

Och det handlar om hoodien. Vi har bland annat sett profilen Kylie Jenner styla den på olika sätt, både med ett par slitna jeans och lite mer uppklätt med trendig väska och solglasögon som accessoarer.

Bildkälla: Instagram/kyliejenner

Men även svenska profiler är bra på att styla jeansen tillsammans med en hoodie. Några vi sett det mycket på är mode och träningsikonerna Lisa Anckarman och Annica Englund. 

Bildkälla: Instagram/Lisaanckarman/akaannica

Så, är du typen som bär jeans mer eller mindre varje dag och behöver lite tips på hur du ska få till fler olika outfits - fast med samma jeans? Då borde du spana in avdelningen med hoodies i närmsta butik. Det är riktigt snyggt! Se några favoriter nedan.

1. "Hoods" från Gina Tricot. 2. Röd hoodie från H&M. 3. Adidas hoodie från Nelly. 4. Gul "Honey" från Gina Tricot.

Mer:

Bianca Ingrosso hyllar Linnea Widmarks outfit i Marbella – så snor du stilen

Gilla Modette på Facebook!