Gina Tricot tar tillbaka trenden från 00-talet

Gina Tricot tar tillbaka trenden från 00-talet
Gina Tricot 00-talsmode - Foto: Gina Tricot
Dela på Pinterest
90-talet har varit riktigt hett inom modevärlden den senaste tiden. Flera trender har kommit tillbaka och de flesta av oss har på något sätt hakat på. Men nu går vi vidare – för här kommer 00-talet.

90-talsmodet har varit hetare än någonsin senaste tiden och vi har sett allt från magtröjor till utsvängda jeans, adidasbyxan och såklart chokerhalsbandet. Vi har mer eller mindre levt i en modevärld kombinerad av 80- och 90-talet, då de trendiga pastellfärgerna som är inne just nu ändå kommer från tidigt 80-tal. 

Men, nu börjar vi märka att 90-talet har konkurrens, 00-talet tar nämligen över bara mer och mer.

Det kan vara svårt att skilja på vilket mode som kommer från vilket år, men 00-talet kan vi utan tvekan säga att det handlade om tubtopplinnen, halterneck, bandana, leopardmönster och såklart linnen med tunna band. 

Bildkälla: Instagram/alicestenlof/awasantessonsay/biancaingrosso

Och vi börjar se dessa trender både på flera och fler modeprofiler men också i stora modekedjor.

Och nu kommer Gina Tricot och tar tillbaka linnet från 00-talet som vi trodde att vi inte ville se igen, men som Gina nu lyckats göra både trendigt och snyggt. De har nämligen släppt ett leopardlinne som ger oss en rejäl nostalgichock.

Bildkälla: Gina Tricot

Det handlar om det så kallade "scarf-linnet", alltså ett linne som ser ut som en scarf som du knutit runt dig. Under 00-talet var det trendigt och vi minns bland annat att Christina Augilera bar upp det. Men visst vi kan vara överens om att Gina Tricots linne är lite snyggare?

Bildkälla: Pinterest

Mer:

5 modetrender från 90-talet som inte kommit tillbaka ännu

Alla skrattar åt Kendall Jenners nya ankelväska – vad tycker ni om den?

Gilla Modette på Facebook!