5 modemisstag du gör som får dig att se oproffsig ut

- Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Vill du se professionell ut inför ett kommande möte eller vill du bara piffa upp din vardagliga look? Då borde du försöka undvika dessa farliga modemisstag.

1. Du glömmer att ta bort lappen under skon

Nya skor har oftast en liten lapp under sulan, en lapp där priset och storleken står. Se till att ta bort den innan du använder skorna. För även om du inte ser lappen, så ser alla runt omkring dig den. 

2. Du tittar inte på din outfit bakifrån

Ta en sista kik i spegeln innan du lämnar hemmet och kolla då på din outfit, fast bakifrån. Har du en fläck på rumpan? Lyser trosorna igenom? Syns bh-banden? Små misstag som du lätt kan kan missa! 

Bildkälla: Unsplash

3. Du glömmer att styrka kläderna

En ostruken skjorta kan verkligen i värsta fall vara modedöden. Vissa plagg måste vi bara stryka innan vi använder dem – så se till att investera i en steamer eller strykjärn.

4. Du har inte rätt längd på kläderna

För långa eller för korta byxor kan ibland vara snyggt, men ibland även gå helt fel. Se till att hitta ett par byxor som passar din längd.

Bildkälla: Unsplash

5. Du städar aldrig handväskan

Att komma in på ett möte eller en på en dejt och försöka leta upp mobilen ur en superstökig handväska är ganska otrevligt. Vi alla vet att den där väskan innehåller tusentals bakterier, så se till att hålla den städad – regelbundet!

Mer:

Kendall Jenners nya ankelväska får alla att skratta – vad tycker ni om den?

Gilla Modette på Facebook!