Kenzas smarta modeknep för att se mer solbränd ut

Kenza bär vitt för att se brunare ut
Kenzas tips för att se solbränd ut - Foto: Instagram/Kenzas
Dela på Pinterest
Att se solbränd ut kan göra sommaren lite mer glowig och få dina outfits att se lite roligare ut. Och det finns ett knep för att se lite extra solkysst ut – och det handlar inte om att sola.

Sommar betyder både värme, sol, bad och massa härliga sommarkläder. Det här året har verkligen varit brun utan sol-året, då det blev trendigt igen under våren – och fortsätter även nu inpå sommaren. Flera skönhetsmärken har släppt sin egna brun utan sol under året – något som betyder att det finns en hög efterfrågan.

För att se solkysst ut under sommaren är såklart härligt. Men att ligga och pressa i solen flera timmar är inte hälsosamt. Ett knep flera inlfuencers använder sig av är att använda spraytan, något vi sett bland annat Linn Ahlborg, Kenza Zouiten Subosic och Josephine Qvist göra på senaste.

Bildkälla: Instagram/linnahlborg/kenzas

Men modeprofilen Kenza Zouiten Subosic har ytterligare ett tips för att se lite extra solkysst och glowig ut under sommaren – och knepet är att välja rätt färger på sin outfit.

Kenza har postat en bild på sin Instagram där hon skriver att hon klär sig i vitt för att se mer solbränd ut.

Bildkälla: Instagram

bloggen skriver hon också att brukar matcha en vit outfit med guldiga detaljer.

"Älskar att köra på vitt när jag är solbränd, speciellt med lite guld också. Det blir så glowigt", skriver hon. Och visst har Kenza rätt, för titta vilket glow hon har! 

Bildkälla: Kenzas.se

Mer:

Det här ska du göra om du bränner dig i solen

Gilla Modette på Facebook!