Sommarens hetaste och trendigaste topp – som dessutom är sval

En trend som är både het och sval
En av sommarens hetaste trender - Foto: theposse.com, Unsplash
Dela på Pinterest
En av sommarens hetaste toppar är inte bara snygg och vänlig mot plånboken – den är även riskabel att bära.

Värmen utomhus är outhärdlig för många av oss och vi vill inget hellre än att ha på oss så lite kläder som möjligt. I samband med att det är så varmt utomhus analyseras det i vad som kommer att bli sommarens kanske hetaste (och svalaste!) topp. 

"The Babe top" som ser ut som en scarves som knyts runt överkroppen. Bildkälla: orseundiris.com

Nämligen "the Babe top". Trenden kommer från det Los Angeles baserade varumärket Donni, då deras "Babe" toppar ser ut som en scarves som man har knutit runt överkroppen. Toppen påminner om en kombination mellan en bandeau-bh och bikini. Denna typ av topp var trendig redan under 70-talet då bland annat sångerskan Cher bar upp den.

Toppen är enkel att styla till ett par högmidjade byxor. Bildkälla: theposse.com

"Babe" toppen är enkel att styla då den passar perfekt till ytterligare ett trendigt plagg, nämligen högmidjade byxor, och kavajer. Somliga stylar toppen med matchande saronger och några ovanpå en t-shirt för en lite mer klädd outift. 

Trenden kan komma att ersätta den klassiska magtröjan som har varit aktuell flera somrar i rad. "Babe" toppen är dock lite mer riskabel att bära eftersom den knyts framtill. Men däremot är det en trend som är vänlig mot plånboken då du kan bära en scarves som du redan har hemma, om du inte väljer att köpa en det vill säga. 

Läs mer:

Gina Tricot tar tillbaka trenden från 00-talet