Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Happy Socks släpper en ny kollektion – hyllar den stilmedvetna kvinnan

Dela på Pinterest
Happy Socks är aktuella med den nya strumpkollektionen "Hysteria" som släpps den 9 augusti.

Hysteria by Happy Socks är det svenska modeföretagets höstkollektion som ska hylla mottot "More is More". Kollektionen riktar sig till den stilmedvetna kvinnan som tycker om att experimentera sina outfits med detaljer.

Hysteria by Happy Socks är en ny kollektion
Hysteria by Happy Socks ska hylla uttrycket "More is More". Bildkälla: Happy Socks

Happy Socks är sedan tidigare kända för sina färgglada och mönstrade strumpor som har gjort succé under årens gång. I kollektionen Hysteria by Happy Socks kommer vi få se färgsprakande, glittriga och inspirerande strumpor som har det där lilla extra. 

Hysteria ska ha blivit inspirerat av den Skandinaviska arkitekturen som fanns från mitten på 1900-talet. Kollektionen ska ge en gammaldags njutning där grafiska element är tydligt närvarande i strumpornas design. 

Happy Socks släpper ny kollektion
Happy Socks släpper ny höstkollektion. Bildkälla: Happy Socks

I samband med att Hysteria är Happy Socks höstkollektion för hösten 2018 går färgerna i en lite mer varm och dov nyans med inslag av mörk börgundy, röd, gul, rosa och blå. Hysteria by Happy Socks har en modern retro-touch och kollektionen har tydliga inslag på det klassiska, och trendiga mönstret för hösten 2018, leopardmönstret. 

Happy Socks släpper ny kollektion
Hysteria by Happy Socks. Bildkälla: Happy Socks

Kollektionen kommer att finnas tillgänglig från och med 9 augusti på Happy Socks hemsida, i deras konceptbutik samt hos utvalda återförsäljare.

Vill ni se våra favoriter som kommer att släppas i kollektionen Hysteria by Happy Socks? Kolla då i videon ovan.

Läs mer:

Sommarens hetaste och trendigaste topp – som dessutom är sval