Bilden på Kim Kardashians extrema nya look får fansen att tappa hakan

Kim Kardashian
Kim Kardashian bär ett halsband som lyser i mörkret. - Foto: Charles Sykes/AP/TT
Dela på Pinterest
Allt som Kim Kardashian rör vid blir till glow – inte minst hennes nya halsband som lyser i mörkret.

Kim Kardashian är känd som en av vår tids största influencer och mest inflytelserika kvinna. Med sina 116 miljoner följare på Instagram, eget smink- och parfymvarumärke samt reality tv-showen "Keeping up with the Kardashians", kan vi minst sagt säga att hon har makten att påverka varenda en av oss. 

Kim Kardashian är en av vår tids störa influencers. Bildkälla: Charles Sykes/AP/TT

Igår publicerade Kim Kardashian videos på Instagram story där hon bär ett halsband som inte riktigt ser ut som de vi är vana vid att se realitystjärnan bära runt halsen.

Halsbandet som Kim bar på videon ser ut att ha blivit implanterad runt hennes nacke. Det är Kim Kardashians kompis Simon Huck som har tillverkat halsbandet som ser ut att vara sminkat på hennes hals för hans kommande utställning med teaterkonst, som heter A. Human. 

Chrissy Teigen stöttar även hon Simon Huck i hans kommande projekt som visas i New York. Bildkälla: Instagram/Chrissyteigen

Kim Kardashian är inte den enda som valt att stötta sin kompis Simon Huck i hans kommande projekt. Även Kims väninna Chrissy Teigen har varit en del av projektet där det ser ut som att hon har fjädrar som sticker ut ur bröstkorgen.

Tan France visar även han upp projektet A. Human på Instagram. Bildkälla: Instagram/tanfrance

Även Tan France är en del av projektet och på Instagram visar han upp den obehagliga "Tudor", som har bioluminecerande kristaller och räfflad hud.

"Det rör sig till rytmen av mina hjärtslag", berättar Kim Kardashian i en av hennes videos på Instagram stories. 

Vill du se hur Kims halsband såg ut? Kolla då i videon ovan.

Läs mer:

Kim Kardashians dotter frågade precis hur hon blev känd – här är svaret

Chrissy Teigen ammade sin dotters docka – nu rasar alla över bilden