Kendall Jenners nya bootcut byxor tar trenden till en helt ny nivå

Kendall Jenners byxor är de längsta vi sett. - Foto: TT/AP/Charles Sykes
Dela på Pinterest
Häromdagen festade kändiseliten på Harper's Bazaar Icon party, och Kendall Jenners byxor var inte diskreta!

Kendall Jenners outfit på Harper's Bazaar Icon party 2018 kan vara något av de märkligaste vi sett på länge! Den årliga festen hölls på Plaza Hotel i New York för några dagar sedan. Där kunde vi se kändisar som bland annat Gigi Hadid, Cardi B och Adriana Lima. Det är alltid kul att spana in vad stjärnorna har på sig, och vissa sticker helt klart ut mer än andra. 

En av de som besökte tillställningen var supermodellen Kendall Jenner, och hon valde att ta på sig de lääängsta byxorna vi sett. Bootcut i all ära men frågan är hur det gick för Kendall att röra sig i denna skapelse? 


Såhär såg Kendall Jenner ut under tillställningen. Bildkälla: TT/AP/Charles Sykes

Ärmarna på tröjan var ju inte heller korta direkt. Men handen på hjärtat nu, är det någon som kan bära upp en outfit som denna så är det ju helt klart Kendall Jenner. Med en rad modelljobb i bagaget för bland annat Vouge och Victoria's Secret är hon en av världens största modeller. Under 2017 låg hon etta på tidningen Forbes lista över de modeller som är bäst betalda i världen, och petade därmed ner supermodellen Gisele Bundchen som då hade toppat listan i 15 år. Inte dåligt jobbat av Kendall!


Kendall Jenner är en av världens bäst betalda modeller. Bildkälla: TT/AP/Charles Sykes

Det var inte bara Kendall som drog uppmärksamheten till sig under Harper's Bazaars tillställning. Kompisen och modellen Bella Hadid dök dagen till ära upp i en hudfärgad, genomskinlig kroppsstrumpa. Den lämnade inte mycket till fantasin, och självklart ser Bella flawless ut som vanligt. 


Bella Hadid är flawless som vanligt. Bildkälla: TT/AP/Charles Sykes


Sångerskan Christina Aguilera hade på sig en vit fjäderkreation som hon matchade med röda läppar och heels. Inte lite maxat!


Christina Aguilera gick all in med fjädrar. Bildkälla: TT/AP/Charles Sykes


Läs mer om Kendall Jenner här:

Kendall Jenner öppnar upp om sin ångest – och hur den påverkar henne

Såhär såg Kylie och Kendall Jenner ut när de var små