Detta var det enda Gigi Hadid hade i sin väska under fashion week

Gigi Hadid
Detta var det enda Gigi Hadid hade i sin väska under fashion week - Foto: Brent N. Clarke/AP/TT
Dela på Pinterest
New York Fashion Week är igång för fullt och det är dags för de stora designerna att visa nästa säsongs trender.

Det är ingen nyhet att supermodellen Gigi Hadid är en riktig trendsättare, och inte minst för tillfället. Just nu pågår New York Fashion Week där designers har möjligheten att visa upp nästa säsongs trender och inflytelserika personer anammar det med en gång.

Gigi Hadid är en riktig trendsättare när det kommer till mode. Bildkälla: Evan Agostini/AP/TT

Gigi Hadid är en av de inflytelserika personerna som har valt att anamma det som kommer från catwalken. I veckan var Gigi Hadid på Business of Fashion middag där hon bar en lång och gul skjortklänning – men för ovanlighetens skull var det inte hennes klädsel som fick mest uppmärksamhet. 

Till klänningen hade Gigi den trendiga och genomskinliga väskan som så många vill ha. Och inför våren och sommaren 2019 vill vi ha väskan lite mer än vad vi ville för några dagar sedan. I väskan hade Gigi Hadid endast en flaska rosé. 

Gigi Hadid hade tidigare under dagen gått Brandon Maxwells visning. Bildkälla: Stella Pictures

Och efter att ha sett Gigi Hadids enda innehåll i väskan, har vi bara en fråga att ställa oss själva: varför har vi inte tänkt på detta tidigare?

Det var på Brandon Maxwells visning i New York inför sommaren 2019 som den trendiga väskan med vin i debuterade. Gigi Hadid hade tidigare under dagen gått visningen och därav den anledningen bar hon väskan. Men hur genialiskt är det inte? 


Gigi tillsammans med systern Bella Hadid. Bildkälla: Stella Pictures

Gigi Hadid är inte den enda med spektakulära outfits och accessoarer för tillfället. Hennes bästa vän och modellkompis Kendall Jenner bar ett par byxor häromdagen, som var minst sagt utstickande.