Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Alla plagg från H&M och Moschinos kollektion 2018

Nu har alla plaggen från H&M:s kollektion med Moschino släppts. Se alla plaggen som släpps i butik den 8:e november här.

Dela på Pinterest
Nu har H&M och Moschino släppt bilderna på alla plagg från deras stora designerkollektion 2018 – och du kommer vilja hänga på låset när kläderna lanseras i butiken.

Tidigare i år blev det klart att H&M:s designsamarbete 2018 skulle bli tillsammans med modemärket Moschino. Nu har alla klädesplagg från kollektionen släppts och vi har valt ut våra favoriter från årets lookbook.

H&M:s tidigare samarbeten genom åren

Sen 2004 har H&M gjort samarbeten med en ny designer varje år. Den allra första designern som gjorde en kollektion med H&M var Karl Lagerfeldt. Många var skeptiska till att en så stor designer skulle göra ett samarbete med en budgetkedja som H&M. Men kollektionen sålde slut på bara några få timmar och succén var ett faktum.

Sedan dess har H&M gjort samarbeten med lyxiga designermärken som Versace, Stella McCartney och Balmain.

I april 2018, mitt under Coachella-festivalen, blev årets design-samarbete offentligt. Det stod då klart att H&M skulle göra en kollektion tillsammans med Moschino.

Designern bakom kollektionen är Jeremy Scott, 43 år, som är Creative Director på Moschino. Jeremy har en bakgrund som designer och har tidigare designat åt Adidas. Dessutom har han ett eget varumärke som heter "Jeremy Scott", såklart.

Jeremy Scott och Gigi Hadid för H&M x Moschino
Kampanjen frontas av supermodellen Gigi Hadid. Bild: H&M

Plaggen från H&M x Moschino

Nu har äntligen kläderna från kollektionen släppts och den andas attityd, 80-talets hip hop och disco. Om du älskar statementplagg och stora kedjor så är det här kollektionen för dig. Men du måste vara snabb när kläderna släpps då H&M:s designsamarbeten vanligtvis säljer slut på nolltid.

Årets kollektion består av ytterplagg, smycken, väskor, skor och kläder. Vi har plockat ut några av våra favoritplagg och allt från hela kollektionen kan du se i videon ovan. 

Väska från H&M:s kollektion med Moschino
Denna lilla väska från H&M x Moschino kommer vi vilja lägga vantarna på! Bild: H&M
Halsband från H&M x Moschino
Denna guldiga kedja från kollektionen lär sälja slut på nolltid. Bild: H&M
Jeansjacka från H&M x Moschino
Den här jeansjackan med glittrigt tryck kommer göra succé i vår. Bild: H&M
Örhängen från H&M x Moschino
Dessa ikoniska örhängen är ett måste från Moschino-kollektionen. Bild: H&M
Vit hoodie från H&M x Moschino
Hoodien är ett måste i garderoben denna vinter! Bild: H&M
Läderbyxor från H&M x Moschino.
Dessa byxor går att styla till både vardag och fest. Bild: H&M
Sweatshirt från H&M x Moschino
Rött är också en trendfärg som du hittar i kollektionen. Bild: H&M

Då släpps kollektionen

Moschino kollektionen kommer släppas på H&M över hela världen torsdagen den 8:e november och vi väntar med spänning!

i 14 år har H&M samarbetat med designers och skapat legendariska kollektioner som vi aldrig kommer glömma. Förbered dig därför på en rejäl nostalgitripp och se alla deras samarbeten någonsin i videon nedanför.


Mer:

Folk rasar över H&M:s produktbild – anklagas för rasism

Här är listan över H&M:s designsamarbeten någonsin