Här är trendplaggen du behöver i höst – för en stilsäker garderob

Trendplaggen du behöver för en stilsäker garderob - Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Det är dags för en garderobsuppdatering – ut med det gamla och in med det nya. Om du vill vara extra stilsäker i höst borde du satsa på följande plagg.

Kavaj

Byt ut jeansjackan mot den klassiska kavajen som bör finnas i varje basgarderob. Om du inte redan har en kavaj så bör du snarast investera i en. Dubbelknäppt, helfärg eller rutig, kavajen är given i alla garderober.  Den funkar till allt från jeans och t-shirt till en klänning och klackskor. Den här hösten är kavajen mer rätt än någonsin, och extra trendig är den rutiga. 

Den rutiga kavajen är helrätt i höst. Bildkälla: Unsplash

Mönstrad längre klänning

En mönstrad och lite längre klänning är helrätt i höst! Det bästa med de lite längre klänningarna är att de fungerar utmärkt att bära när vädret börjar bli kyligare. Perfekt att ha över ett par jeans och med ett par sneakers till vardags.

Trenchcoat

År efter år kommer den enkla och alltid lika stilsäkra trenchcoaten tillbaka. Om du är ute efter en riktig trendig look så skulle vi satsa på en beige jacka, då det spås vara hösten it-färg när det kommer till ytterplagg. När det är som extra kallt ha lager på lager under jackan. Om trenchcoaten inte faller dig i smaken, satsa då på en vanlig beige kappa.

Byxdress

Byxdressen fungerar lika utmärkt till vardags som på fest. Det är utan tvekan det lättaste plagget du kan ha i garderoben då du slipper tänka ut outfits långt i förväg. Bara därför kan det vara hur värt som helst med en byxdress i höstgarderoben.

Stickade tröjor

Håll dig varm i stickade tröjor i höst! Passa på att investera i olika varianter så att du bunkrat upp ordentligt inför den kalla och krispiga hösten som du har framför dig.

Knähöga stövlar

De knähöga stövlarna är också återkommande i höst- och vintergarderoberna. I år är det stövlar i vitt och beige som är extra trendriktiga. Förutom att de värmer bra så är de även snygga.

Är du sugen på att uppdatera garderoben inför hösten med några av dessa plaggen? Då borde du kika i videon ovan.

Eller har du snöat in dig helt och hållet på djurmönster denna hösten? Då borde du kika in de djurmönstrade plaggen i videon nedan.

Läs också: 

Zara Larsson gör kollektion med merchandise för NA-KD

Kläderna du aldrig ska ha på dig på krogen