Här är de trendigaste byxorna du måste ha i din garderob i vinter

Byxor i fejkskinn som är trendiga i vintern 2019, utvalda av #Modetteloves
#Modetteloves har valt ut de trendigaste byxorna under vintern 2018/2019. Här hittar du dem. - Foto: #Modetteloves
Dela på Pinterest
På jakt efter nya byxor till din garderob i vinter? Modettes redaktion har plockat ut de snyggaste byxorna i fejkskinn som kommer vara den stora trenden vintern 2018/19.

Modette har nu listat de hetaste modetrenderna under vintern 2018/2019 och plockat ut redaktionens absoluta älsklingsprodukter som vi vill tipsa om till våra läsare. Ett av de plaggen vi inte klarar oss utan är byxorna i fejkskinn från Zara som blir dina för bara 400 kronor.

Dessa snygga skinnbyxor var kärlek vid första ögonkastet och vi visste direkt att de skulle få vår kvalitetsstämpel "#Modetteloves", som endast våra älsklingsprodukter får.


Dels för att de är galet snygga, men också för att de är otroligt prisvärda. De går loss på ca 400 kronor, så om du bara ska köpa ett par byxor i fejkskinn så är det dessa du bör lägga vantarna på. Det behöver inte kosta skjortan att vara trendig.

En annan sak som fick redaktionen att falla platt var hur enkelt de gick att styla till både fest och till vardags. Till vardags vill vi matcha dem med en stickad tröja eller en skjorta. Medan vi till helgen gärna svidar om till en svart enkel topp med smycken och accessoarer som sticker ut.


Så vart hittar man dem?! Jo dessa godingar kommer från Zara och du kan skynda och fynda dem här!

Dessa skinnbyxor är en av elva produkter som ligger redaktionen extra varmt om hjärtat. Se alla vinterns måsten, speciellt utvalda som #modetteloves, i hela listan här!

Vilka produkter är dina älsklingar? Dela med dig och tipsa oss på [email protected]!