#Modetteloves

#Modetteloves är en kvalitetsstämpel på produkter handplockade av Modettes redaktion. #Modetteloves står för prisvärd, kvalité och ett must have.

När en ny säsong är på ingång är det mycket man vill ha. Men det är svårt att veta vilka saker som man faktiskt borde köpa. Inför varje ny säsong, alltså inför vintern, våren, sommaren och hösten så kommer Modettes redaktion välja ut de bästa guldkornen från butikerna och lista de plagg och produkter som är #Modetteloves.

Urvalet baseras på dels en hög trendfaktor som Modette förutspår inför säsongen. Men det är också viktigt att produkterna är vår genuina rekommendation som håller hög kvalité. Endast 8-15 produkter väljs noggrant ut av redaktionen.

Att produkterna som får märkningen #Modetteloves också är prisvärda är väldigt viktigt. Vi vill att våra läsare ska få tips på produkter och kläder som är prisvärda att investera i och funkar för de flestas plånböcker.

Redaktionen på Modette har därför noga valt ut samtliga produkter och testat allt för att kunna försäkra våra läsare om att det som hamnar på #Modetteloves är bäst i butik.

Materialet som vår redaktion producerar i samband med att vi plockar ut dessa produkter får användas av företag i sin marknadsföring om det markeras tydligt vart bilderna kommer ifrån. De kommer även få möjligheten att använda sig av våra stämplar på sina hemsidor eller i butikerna för att utmärka produkterna som vi valt ut.


Vilka produkter är dina älsklingar? Dela med dig och tipsa oss på [email protected]!

1