Det här är #Modetteloves

- Foto: Foto: Modette
Dela på Pinterest
Inför varje ny säsong kommer Modettes redaktion sålla och plocka ut de absolut bästa, mest trendiga och prisvärda plaggen och produkterna som du absolut inte får gå miste om.

Varje ny säsong innebär nya älsklingar i garderoben och i badrumsskåpet. I och med att vädret förändras och trenderna svänger så vill man uppdatera sig med det senaste. Men det är en utmaning att hitta de där guldkornen som man absolut inte får missa.

Modette vill därför hjälpa sina läsare att hitta rätt i djungeln av alla modetrender och hypade skönhetsprodukter och lista de saker vi verkligen älskar.

#Modetteloves står för prisvärd, kvalité och ett must have.

Foto: Modette

Foto: Modette

Syftet med #Modetteloves är att utmärka de största trenderna, men också tipsa våra läsare om mångsidiga och prisvärda produkter som håller över tid. 

Därför har redaktionen plockat ut deras egna personliga favoriter som de testat och blivit kära i. Listan består av 8-15 produkter, vilket gör att vi är väldigt selektiva med vad som kommer med på listan.

Inför varje säsong, vintern, våren, sommaren och hösten, så kommer nya produkter väljas ut och utmärkas med #Modetteloves. Allt är anpassat för säsongen som råder men många av produkterna funkar året om.

Foto: Modette

Företag som får sin produkt utvald kommer få möjlighet att använda vårt redaktionella material om produkten i sin marknadsföring om det markeras var bilderna kommer ifrån. Dessutom kommer de få möjligheten att använda sig av våra stämplar på sina hemsidor eller i butik.

Först ut är Modettes måsten inför vintersäsongen 2018/2019. Du kan se hela listan över alla produkter som Modette valt ut här!

Vilka produkter är dina älsklingar? Dela med dig och tipsa oss på [email protected]!