Här är plagget som gör din vardagsoutfit supertrendig på en sekund

Bilden är ett montage med två olika outfitbilder med en omlottkjol.
Vinterns största modetrend 2019 är omlottkjolen i leopardmönster. - Foto: Modetteloves
Dela på Pinterest
Med ett enda plagg så kan du få din outfit att gå från basic till fashion på en sekund. Nu tipsar Modette om kjolen du måste ha i din garderob om du vill vara trendig 2019.

Vintern är den svåraste tiden för många att hitta inspiration till att göra sina vardags looks lite roligare. Men vi har valt ut det bästa plagget som är ett måste om du vill vara trendig 2019.

Att vara trendig på vintern är lättare sagt än gjort. Det sista man vill är att frysa och det är svårt att matcha sin look med vinterjackan och stövlarna som man använder varje dag. Men det finns ett plagg som du kan slänga på dig och gå från 0 till 100 på stilskalan direkt.

Och vi snackar såklart om omlottkjolen i leopardmönster.

Modettes redaktör Frida Eklöf matchade kjolen med en hoodie och svarta boots.

Den kan du bära över dina jeans och matcha den med en cool hoodie eller skjorta till vardags. Eller till ett par höga stövlar och strumpbyxor och en snygg topp till festen.

Det är så enkelt att matcha och det kan få vem som helst att se ut som en riktig fashionista då det passar till allt du har på dig och alla typer av skor beroende på vad du väljer att ha på dig under.

Denna kjol kostar dessutom inte mer än 300 kronor – och vi kan lova dig att den kommer vara minst lika snygg resten av året. Djurmönstrat kommer inte gå ur tiden än på många många år.

Kjolen går även att matcha med en stickad tröja och sneakers för en mysig vardagslook!

Denna kjol som ligger högst upp på vår önskelista hittar du på Nelly.com.

Vilka produkter är dina älsklingar? Dela med dig och tipsa oss på [email protected]!