Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Vinterns hetaste smycke som gör dig trendig på 1 sekund

Större runda ringar är de trendigaste örhängena under vintern 2019.

Dela på Pinterest
Vi tipsar om accessoaren som tar dig från basic till fashion på en sekund. Vinterns hetaste accessoar är nämligen ett par guldiga tjocka hoops.

Inför varje säsong så listar Modette de trendigaste produkterna och de absolut bästa köpen under #Modetteloves. På listan över de bästa investeringarna inför vintern 2019 så hittar du den hetaste trenden när det kommer till smycken. Ett par tjockare guldiga ringar som örhängen såklart!

Genom att styla din look med ett par tjocka, guldiga hoops så kommer din outfit genast ge ett trendigt intryck. Det lyfter den enklaste outfiten till vardags och de funkar även till fest.

Vi har därför plockat ut de snyggaste örhängena från butik som du kan köpa i vinter.

Guldiga tjocka ringar som örhängen.
Modettes redaktör Frida Eklöf matchar örhängena till en vardagslook.
Guldiga örhängen formade som ringar.

Vårt hjärta slog några extra slag när vi hittade dessa ringar från Mango för bara 99 kronor. Förutom att de är otroligt snygga och prisvärda så är de dessutom väldigt lätta och snälla mot ditt öra.

Stora örhängen blir lätt otympliga och tynger ner örat och kan göra ont efter några timmar. Men dessa sitter på plats utan problem under hela arbetsdagen eller festkvällen.

Trendiga smycken 2019.
Smyckestrender 2019.

Du hittar dem här!

Vilka produkter är dina älsklingar? Dela med dig och tipsa oss på redaktionen@modette.se!

Se alla produkter som Modette listat som de viktigaste och bästa köpen du kan göra under vintern 2019 här!