Här är hårclipsen som får vilket vinterhår som helst att se festligt ut

Hårclips från Zara
Här är vinterns festligaste håraccessoar. - Foto: Modetteloves
Dela på Pinterest
Med hårclips kan du göra håret piffigt på en sekund. Vinterns festligaste hårclips är glittriga och förekommer i olika färger.

Inför varje säsong så listar Modette de trendigaste produkterna och de absolut bästa köpen under #Modetteloves

Du hittar inte endast IT-plaggen utan även de trendigaste smyckena och accessoarerna som utan tvekan måste flytta in hos dig. På listan över de festligaste accessoarerna vintern 2019 så hittar du ett par glittriga hårclips.

Med bland annat julafton och nyår framför oss så kommer ett par glittriga och festliga hårclips att komma väl till användning. De är inte bara snygga, utan de kan även lyfta vilken look som helst genom dess trendiga och utstickande utseende.

Tove Norberg bär upp två av hårclipsen till en enkel vit skjorta

Därför har vi på Modette valt de snyggaste hårclipsen från butik och online som du kan klicka hem med en gång.

Med hårclips i vinterns nyanser som silver, svart, grönt och lila så kommer du utan tvekan vara den trendigaste på festen. Dessa hårclips från Zara blir dina för 169 kronor, och kommer i ett flerpack med sex stycken clips. Två stycken är större och de resterande fyra är mindre.

Håraccessoarerna är inte endast prisvärda utan även otroligt snygga och sköna. Vissa hårclips kan göra ont att ha i håret, men dessa är utan tvekan de skönaste vi har haft.

Du hittar hårclipsen här!

Vilka produkter är dina favoriter? Dela med dig och tipsa oss på [email protected].

Se alla produkter som Modette listat som de bästa köpen du kan göra under 2019 här!