8 julklappstips till din bror under 500 kronor

Bilden är ett montage på en bror och julklappar under 500 kronor.
Tips på julklappar till din bror under 500 kronor 2018. - Foto: Shuttershock
Dela på Pinterest
Vet du inte vad du ska köpa till din bror i julklapp? Vi har de bästa tipsen på presenter under 500 kronor som kommer göra honom glad i jul!

– Detta är en redaktionell artikel med kommersiella länkar –

1. Långärmad tröja från US Polo

En snygg långärmad tröja slår aldrig fel. Den här julklappen är perfekt till brorsan i vinter. Den kostar 199 kronor och du fyndar den här!

2. Trådlösa hörlurar

Ett par trådlösa hörlurar är den ultimata julklappen 2018 – och din bror kommer älska dig efter detta. Dessa hörlurar kan du köpa i jul för bara 250 kronor. Du fyndar dem just nu här!

3. Smart klocka med 14 funktioner

Denna smart klocka går att ansluta till både Iphone och Android. Den mäter hur länge du sover, antal steg du tar och din puls. Perfekt till den teknikälskande brorsan. Du hittar klockan för bara 199 kronor här!

4. Snygg klocka i rostfritt stål

Den här klockan är perfekt till din bror i vinter. Den är i rostfritt stål och den blir din för ca 250 kronor. Du klickar hem den lagom till jul här!

5. Mjuk badrock från US Polo

Den är badrocken är en mjuk dröm att glida runt i under kyliga vinterdagar. Du kan just nu köpa den till din bror i julklapp för 449 kronor här!

6. V-ringad t-shirt från US Polo

Här får du två snygga t-shirtar som passar till allt för bara 179 kronor. Gör din bror glad i vinter och ge bort dessa t-shirts i julklapp. Du köper dem här!

7. Högtalare med inbyggd powerbank och LED-lampa

Här är den ultimata julklappen med tre gåvor i en. Förutom att ge en mysig belysning och ett bra ljud så kan denna högtalare även ladda din mobil. Du fyndar den just nu här för bara 399 kronor.

8. Exklusiva galgar i cederträ

Älskar din bror kläder? Då är galgar i cederträ ett måste. Förutom att de är snygga i garderoben så ger de kläderna en fräsch lukt, håller skadedjur som gärna äter på kläderna borta och suger upp fukt. Du fyndar just nu två-pack här för ca 79 kronor.

– Detta är en redaktionell artikel med kommersiella länkar –

Mer:

10 julklappstips till pappa under 500 kronor