10 julklappstips till pappa under 500 kronor

Trådlösa hörlurar och en bild på en pappa.
Julklappar till din pappa under 500 kronor. - Foto: Shuttershock
Dela på Pinterest
Julen närmar sig och det är dags att köpa julklappar till pappa. Vi har samlat julklappstips till alla i familjen under 500. Se vad du borde köpa till din pappa här!

– Detta är en redaktionell artikel med kommersiella länkar –

Skäggtrimmer från Braun

I det här kitet får din pappa en ordentlig rakning. Kittet innehåller Braun skäggtrimmer BT3040, Gillette Fusion ProGlide rakhyvel, 2 x justerbara kammar, rengöringsborste, strömkabel och bruksanvisningar. Du kan köpa det här för ca 300 kronor.

Trådlösa hörlurar

Hörlurar är en perfekt julklapp till pappa. Dessa hörlurar blir dina för bara 250 kronor. De finns även i svart för ca 310 kronor. Du köper dem här!


Tofflor i fårskinn

Alla pappor uppskattar ett par sköna tofflor att värma fötterna i under den kalla vintern. Dessa tofflor kostar bara 400 kronor och är en perfekt julklapp till din pappa i vinter. Du kan köpa dem här!

Massagekudde

Denna massagekudde kan du använda på hela kroppen. Dessutom kan den användas i bilen. Du fyndar den här för ca 400 kronor.

Klocka i rostfritt stål

En snygg klocka som denna går aldrig ur tiden och den passar ihop med allt. Denna modell är dessutom i rostfritt stål och den blir din för ca 250 kronor. Köp den här!

Sportklocka som är vattentät

Gillar din pappa att vara aktiv och träna? Då borde du unna honom denna klocka i jul med touchskärm. Den räknar steg, hjärtfrekvens, avstånd och den kan till och med ta emot sms. Den blir din pappas julklapp för ca 230 kronor här.

Knivar från Orrefors Jernverk

Dessa lyxiga knivar från Orrefors Jernverk är varje matälskares dröm. Det är ett kit som innehåller en brödkniv, en tomatkniv och en japansk kockkniv. Setet kostar bara 300 kronor och du kan köpa det här!


Lyxig badrock

Denna lyxiga badrock är en perfekt julklapp till pappa. Du hittar den här för ca 400 kronor.

Presentbox med produkter till skägg

Har din pappa skägg? Då är det här en perfekt julklapp till honom. Denna presentbox innehåller schampo och balsam för skägget, en tvål, skäggolja och vax för skägget. För 250 kronor får han alla dessa produkter och du får en supernöjd pappa!

Skoblock i äkta cederträ

Skoblock är perfekt till pappas finskor. De får skorna att behålla formen, dofta gott och dessutom står de snyggt när de inte används. Dessa skoblock är i äkta cederträ och de kostar 190 kronor. Köp dem till din pappa i julklapp här!

– Detta är en redaktionell artikel med kommersiella länkar –

Behöver du köpa en julklapp till din bror? Se våra bästa tips här!