Monki krossar kroppsidealen – se underklädeskollektionen här

Monki, underklädeskollektion
Monki vill visa upp olika typer av kroppar. - Foto: Monki
Dela på Pinterest
Klädkedjan Monki vill att alla ska älska sin kropp. I den senaste underklädeskampanjen #nofilter visar de nu upp olika typer av kvinnokroppar.

Klädeskedjan Monki har sedan länge aktivt jobbat med att få tjejer att tycka om sina kroppar. Tidigare släppte de en kollektion med helt oretuscherade bilder och nu hyllar de återigen kvinnokroppen i sin senaste underklädeskollektion.

I den nya lanseringen av underkläderna möts vi av fina spetsbh:ar och underdelar i jordnära färger – och såklart modeller med olika kroppstyper. 

Monki visar flera typer av kroppar i sin senaste kampanj. Från vänster ser vi Bell, Zuleika, Vanessa och Leonie. Foto: Monki

Kampanjen hyllar kvinnan

Leonie, som är en av modellerna, förklarar att den som älskar sig själv har acceptans och inser att att man inte kan vara en solstråle varje dag. Zuleika, som också syns på bilderna, menar att "älska sig själv" betyder att man är stolt och vet att man duger mer än väl. 

Monki har tidigare haft kampanjen #nofilter och bygger nu vidare på konceptet. Den nya underklädeskollektionen görs i samarbete med Chloe Sheppard, som är en känd fotograf. 

I kampanjen ser vi fyra modeller, Zuleika, Vanessa, Leonie och Bell – alla olika på sitt sätt. Spana in några av kampanjbilderna här!

Underkläderna har fina detaljer. Foto: Monki


Foto: Monki


Med kampanjen vill Monki lyfta alla kvinnokroppar och visa att alla är unika. Foto: Monki


Känner du ibland att du tvivlar på dig själv trots att du överöser kompisarna med komplimanger och pepp? Då borde du ta en titt i videon nedan där vi listar sakerna du bör säga om du tvekar på dig själv. 


Mer: 

Vill du se mer självsäker ut? Då måste du testa det här

5 enkla sätt att börja älska din kropp på direkten

Källa: Elle