Därför snackar alla om Kendall Jenners klänning på Oscarsgalan 2019

Kendall Jenner, Oscarsgala 2019
Kendall Jenner bar en klänning från couture designern Rami Kadi. - Foto: Stella Pictures
Dela på Pinterest
Kendall Jenner har tagit slitsen till en ny nivå. På efterfesten av Oscarsgalan 2019 bar hon en klänning som minst sagt stack ut – se den här!

Ingen har väl missat att det inatt var Oscarsgalan och att det flödade av kändisar på röda mattan? Tänkte väl det! En av dem som väckte extra stor uppmärksamhet var ingen mindre än den 23-åriga modellen Kendall Jenner (eller ja, rättare sagt var det hennes klänning som drog åt sig blickar).

På efterfesten av Oscarsgalan sågs hon med Catilyn Jenner vid sin sida och de båda var minst sagt uppklädda. I en långklänning som blänkte i glittrande svart material stod hon på röda mattan och visade upp en hel del hud. Ja, om du tyckte att Angelina Jolies slits var hög slog Kendall Jenner den rätt ordentligt...

Kendall Jenner bar en svart glittrig klänning på efterfesten. Foto: Stella Pictures

Vi måste ändå säga att världsstjärnan Kendall Jenner just tog slitstrenden till en ny nivå (och den är till och med ännu mer avslöjande från sidan). Klänningen som du ser på bilden kommer från couture designern Rami Kadis vårkollektion 2019 och sågs senast på couture-veckan i modestaden Paris. 

Catilyn Jenner gick tillsammans med dottern Kendall Jenner på den stjärnspäckade efterfesten av Oscarsgalan. Foto: TT/ Evan Agostini

Ja, om fler inspireras av Kendall Jenners slits på klänningen återstår att se, men hon har ju en tendens att påverka tusentals... Kommer den höga slitsen bli den nya stora trenden 2019? We will see. 


Det var riktigt stjärnspäckat under Oscars och vi såg flera andra stjärnor bära vackra skapelser. Vill du se hur alla andra profiler gick klädda? Lady Gaga, Emma Stone och Jennifer Lopez var några av dem som hade fantastiska klänningar, och den rosa skapelsen som skådespelerskan Gemma Chan bar, WOW! Ta en titt på hur alla kändisar såg ut under kvällen i videon nedan.

Mer: 

Kendall Jenner har klippt lugg – se bilden som fått 4 miljoner likes

Kendall Jenner bekräftar förhållandet med Benjamin Simmons