Därför snackar alla om den senaste jeanstrenden 2019

Skulle du kunna bära den nya jeanstrenden? - Foto: Instagram/ @kseniaschnaider
Dela på Pinterest
Det är en ny modetrend som sprider sig som en löpeld på nätet. Har du hängt med? Vi snackar om den senaste jeansmodellen (som minst sagt sticker ut i mängden!)

Jeanstrenden som just nu cirkulerar runt på internet är inget vi sett förut. Tidigare var det stuprörsjeansen som var populära och de senaste åren har den mer raka modellen och så kallade "mum jeans" blivit extra trendiga. Men nu får vi se en helt annan typ av jeansmodell. Det är nämligen ett par osymmetriska jeans. Vill du ha tajta jeans eller vida? Med dessa slipper du välja!

Vouge skriver att den kreativa jeansmodellen skapades utifrån märket Ksenia Schnaiders två bästsäljande jeans, ett par höga "mum jeans" och ett par vida byxor. 

– Min partner, Anton Schnaider, sa att det var för galet och att ingen behöver sådana jeans, så jag la ner idén i ett par säsonger, säger Ksenia Schnaider som äger varumärket.

Men hon kunde inte riktigt släppa tanken på jeansen och ville skapa något annorlunda, och så blev det!

– För några månader sedan kom jag på att minst en person behöver sådana här jeans – jag! berättar Ksenia Schanaider i en intervju med Vouge.

Kanske är dessa jeans årets mest otippade trend? Foto: Instagram/ @kseniaschnaider

Ja, trenden har ännu inte kommit till Sverige eller hamnat i butik och vi får helt enkelt vänta och se hur populär byxan kommer att bli. Vad säger du, hiss eller diss på den nya jeanstrenden? 

Foto: Instagram/ @kseniaschnaider


En annan trend som har varit populär under en tid är slitsen, och du har väl inte missat Kylie Jenners klänning som hon bar på Oscarsgalan? Det har verkligen blivit en snackis... Ta reda på varför i videon nedan.

Mer:

Vårens stora modetrend 2019 – neonfärgade plagg i butik just nu

Därför snackar alla om Kendall Jenners klänning på Oscarsgalan 2019