5 plagg vi aldrig trodde vi skulle bära igen – men som trendar 2019​

Cykelshorts, skor, neonfärgat, trender 2019
Vilka trender hakar du på? - Foto: Instagram/ kelsey_diprima & Instagram/ stephaniebroeks & Nelly.com
Dela på Pinterest
Vissa trender har man tänkt att man aldrig skulle bära igen, men kanske får vi svälja vår stolthet... Här är 5 plagg och accessoarer som vi aldrig trodde vi skulle vilja shoppa igen!

Detta är en redaktionell artikel med kommersiella länkar via vår partners Adtraction, Adviral, Tradedoublr och APPRL.

Vi alla har varit där. Man har tittat på gamla foton och tänkt: "Vad tusen har jag på mig? Det där kommer jag aldrig bära igen!" Men kanske är det dags att tänka om nu när vi går igenom årets stora trender...

Trend 2019: Hatten, "bucket hat"

Hatten har vi haft på oss någon gång då och då, kanske har du burit den på solsemestern, men då gissar vi att du inte har haft just "bucket hat-modellen" på huvudet. I sådant fall kanske det var när du var liten för att skydda dig mot solen? 

Oavsett om du har burit den eller inte så kan vi meddela dig att hatten just nu är superhet och då snackar vi om den fulsnygga gubbhatten som har setts på flera modevisningar. Vad tycker du, hiss eller diss?

Foto: Instagram/ slipintostyle

Trend 2019: Cykelbyxor

Kanske bär du cykelbyxorna under kjolen för att säkra att du inte ger människorna omkring dig en ordentlig show off om det blåser ute? Kanske har du haft plagget som shorts när du var yngre? Ja, i sådant fall är du på helt rätt spår! 

Nu är det nämligen inne att styla cykelbyxorna som ett par shorts! Bär dem till en cool t-shirt eller en stor hoodie och matcha med sneakers eller klackar.

Vill du shoppa trenden? Här hittar du olika trendiga modeller i butik just nu. 

Bildinspo: Instagram/ stephaniebroeks

Bikershorts i leopardfärg, 199 kronor. Köp här.

Bikershorts i svart, 149 kronor. Köp här.

Bikershorts i ormskinn, 199 kronor. Köp här.

Bikershorts i fejkskinn, 249 kronor. Köp här.


Trend 2019: Neonfärgade plagg

Du minns väl de neonfärgade plastarmbanden och halsbandet man hade när man var yngre? Nej, just de är inte tillbaka. Bär istället neonfärgade plagg såsom stora hoodies, färgsprakande skor och våra naglar. Hakar du på? Här hittar du flera neonfärgade kläder i butik.

Hakar du på den neonfärgade trenden? Foto: Stella Pictures

Trend 2019: Batikmönster och tie dye

Kanske har du haft en tröja med batikmönster för länge, längesedan? Då är det dags att gräva fram den ur garderoben (ja, om den finns kvar såklart...) Batikmönstret eller tie dye, som de också kallas, är supertrendigt 2019. 

Foto: Instagram/ kelsey_diprima

Det finns även en annan accessoar som spås bli trendig under året. Det var under festivalveckan på Coachella som självaste Kendall Jenner bar den. Ta reda på vad som uppmärksammades i videon nedan.

Mer:

Baddräkterna som alla kommer vilja ha 2019 – under 500 kronor

Här är knepen som gör att dina vita sneakers alltid ser nya ut

Detta är en redaktionell artikel med kommersiella länkar via vår partners Adtraction, Adviral, Tradedoublr och APPRL.