Kendall Jenners handskar kan bli den största modetrenden 2019

Kendall Jenner bar handskar 2019.
Kendall Jenner satte just den största trenden 2019 under coachella – prinsesshandskarna. - Foto: Instagram/Kendall Jenner
Dela på Pinterest
Det är dags att locka fram sin inre prinsessa, Kendall Jenner kan ha startat den nya modetrenden som alla kommer haka på 2019.

Coachella helgen är en riktig trendsättar-helg. Människor från hela världen, fashionistor och kändisar samlas under två helger för att leva life och visa upp sina coolaste outfit.

Coachella är nästan lika mycket modevecka som festivalvecka och en av dem som satte en ny trend var självaste Kendall Jenner.

Under modemärket Revloves fest så bar hon en sockersöt klänning och matchade den med ett par handskar – som en riktig sagoprinsessa.

Kendall Jenners handskar lär vi se mer av i år! Bild: Instagram/Kendall Jenner.

Någon som var snabb med att haka på trenden var lillasystern Kylie Jenner. Senare samma dag delade hon en bild på Instagram där hon också bar handskar med strass.

Kylie Jenner var inte sen att haka på trenden med handskar. Bild: Instagram/Kylie Jenner.

Om vi känner oss själva, och har förstått världen rätt, så kommer det inte dröja länge innan alla andra också införskaffar handskar. Kanske blir det sommarens stora trend? Vad tror ni?

Det här vore inte första gången som systrarna Jenner satt en otippad trend på kartan. Kylie Jenner bar för en tid sedan upp en outfit som fick fansen att tappa hakan. Men efter några månader så bar nästan alla samma kläder som hon. Se trenden som alla hatade att älska i videon nedanför.

Mer:

Kylie Jenner införde just trenden som kommer bli allas hatkärlek 2018

18 år och modell – här är Kendall och Kylies kusin