Därför snackar alla om bikinitrosan från Marks & Spencer

Bikini, Mark & Spencers
Vad tycker du om bikiniunderdelen? - Foto: Pexels & Unsplash
Dela på Pinterest
Bikiniunderdelen från butikskedjan Marks & Spencer har fått många att höja på ögonbrynen. Vissa menar nämligen att det ser ut som att trosan har en röd mensfläck mellan benen.

Sommaren är snart här vilket också innebär att bikinisäsongen drar igång. Redan nu letar många efter en snygg bikini för beachen 2019. Och vi vet, det är ju inte alltid så lätt! Det finns ju ett hav av badkläder där ute!

Men en bikini som på senaste har väckt stor uppmärksamhet på sociala medier är en modell från Marks & Spencers. Men varför har just den blivit en riktig snackis? Jo, underdelen har nämligen tre olika färger på trosan och många har lagt märke till var den röda färgen är placerad (kanske inte precis där man vill ha den...)

Många kopplar alltså den röda färgen, som är mitt mellan benen, till att vara en mensfläck. 

"Jag tror M&S designern hade en dålig dag, inte en look jag vill ha i sommar!" skriver Bex Renshaw på ett Twitter-inlägg som väckte diskussionen.

            Bild via Twitter/ @bexrenshaw

En annan, Charlotte Underwood, kommenterar: "Min man sa: 'Kanske är det rött för om du faktiskt blöder, då kan man inte se blodet'”.

       Bild via Twitter/ @CUnderwoodUK

Bikiniunderdelen från den brittiska butikskedjan Marks & Spencers kostar ungefär 200 kronor och trots många kritiska kommentarer verkar den ändå gå hem. Bikinitrosan är faktiskt helt slutsåld på hemsidan! 

Bikiniunderdelen med den röda färgen mellan benen fick flera att höja på ögonbrynen. Foto: Marks & Spencer

Badkläder innebär ofta sol och bad – något som är starkt förknippat med semester. Vill du besöka Europas vackraste stränder? Då vet vi vart du ska åka. Se stränderna i videon nedan.

Mer:

Här hittar du baddräkter under 500 kronor

5 misstag du gör när du köper bikini