Margaux Dietz son Arnold bär klänning – nu besvarar hon klädkritiken

Margaux Dietz, Arnold, klänning, barnkläder
Margaux Dietzs son Arnold bar en orange klänning i hennes senaste vlogg. - Foto: Youtube Margaux Dietz & Instagram/ margauxdietz
Dela på Pinterest
Influencern Margaux Liebermann Dietz visar nu upp sin son Arnold i klänning och besvarar den tidigare kritiken när det kommer till barnkläder.

Margaux Liebermann Dietz blev känd efter sin förlossningsvideo på Youtube och barnet Arnold har setts en hel del på hennes sociala kanaler.

I en vlogg tar hon med sig Arnold på stan och shoppar. Väl hemma visar hon upp sin son iklädd i klänning – ett ämne som tidigare har väckt reaktioner bland följarna. 

”Arnold fick ju sin första klänning någonsin, jag tycker att vi ska sätta på den och jag tror att han kommer vara sötare än någonsin.” säger Margaux i videon.

I samma vlogg berättar Margaux om personer som tidigare har reagerat när hon har tagit upp frågan om barnkläder och huruvida Arnold ska bära klänning eller inte.

I sin senaste vlog köper hon en klänning till Arnold. Foto: Instagram/ margauxdietz

”På tal om det här med klänning, jag kommer ihåg att det blev lite såhär uppståndelse när jag sa att jag inte skulle sätta på Arnold klänning förrän han bad om det. Då var alla såhär: ”Men vadå varför köper du inte bara en klänning till honom på en gång?”.

Men Margaux menar istället att man själv ska få välja. "Nu vill han ju faktiskt ha klänning, så då blev det ju klänning då”, säger hon fortsättningsvis i vloggen.

Källa: Metromode

Ganska nyligen gifte sig Margaux med sin Jacob, men hur mycket vet du egentligen om han? Ta reda på hur de träffades, vad han jobbar med och allt annat i videon här.


Mer:

Margaux Liebermann Dietz – så mycket tjänar influencern

8 saker om Jacob Liebermann Dietz– Margauxs man