Margaux Liebermann Dietz – så mycket pengar tjänar hon

Influencern Margaux Dietz
Vill du veta hur mycket influencern Margaux Liebermann Dietz tjänar? - Foto: TT/Henrik Montgomery
Dela på Pinterest
Influencern Margaux Dietz, 27, har hunnit med allt ifrån en egen Youtube-show till att vinna pris som årets influencer. Men hur mycket tjänar hon egentligen? Vi har svaret.

Det har minst sagt varit ett hektiskt år för bloggaren och influencern Margaux Dietz, vilket förmodligen kommer att synas på lönekontot.

Hennes Youtube-kanal har över 187 000 prenumeranter, och inför valet i september 2019 har hon låtit samtliga partiledare medverka i kanalen under namnet Partitempen, där hon frågat ut dem kring olika ämnen. Samtidigt driver Margaux en blogg för Elle och har ett Instagram-konto med 228 000 följare. Hon var även en av deltagarna i årets Let's Dance där hon dansade sig ända fram till kvartsfinal med Alexander Svanberg. Margaux kammade också hem priset som årets influencer på Ellegalan 2018.

Margaux Dietz vann pris som årets influencer 2018 på Elle galan. Bildkälla: TT/Henrik Montgomery

Så hur mycket tjänar man på att vara influencer? Bolaget Margaux Dietz AB  som bedriver försäljning av reklam och marknadsföring, startade hon upp år 2016. Samma år tog hon ut 59 000 kronor, skriver Di Digital.

Under 2017 började det hända mer och omsättningen ökade till hela 2,5 Mkr, med nästan 1,6 Mkr som ett positivt resultat. Det året tog Margaux istället ut en lön på 367 000 kronor, samt 169 000 kronor i utdelningar. 

Under detta år gissar vi att det kommer att se ännu bättre ut för Margaux då vi bara ser mer och mer av henne!

Det som från början gjorde Margaux känd över en natt var hennes förlossningsvideo där hon filmade hela förloppet av födseln, från att vattnet gick tilll att hennes son Arnold föddes. Videon har fått över en miljon visningar och vi har tidigare skrivit en artikel om detta som du kan läsa här

I videon nedan kan du spana in hur mycket svenska influencerna tjänade redan under 2015.

Margaux Dietz är inte den enda influencern som det går bra för. Även Isabella "Blondinbella" Löwengrip och Bianca Ingrosso har dragit in en hel del pengar. Hur mycket de tjänar kan du läsa mer om nedan.

Isabella "Blondinbella" Löwengrip - så mycket tjänar hon

Bianca Ingrosso - så mycket tjänar hon