Kendall Jenners nya frisyr chockerar följarna

Kendall Jenner
Kendall Jenners nya frisyr chockerar följarna - Foto: Shutterstock
Dela på Pinterest
Vi är vana att se Kendall Jenner posera i sitt mörka, halvlånga hår. Just därför blev vi chockade när hon visade upp sin nya hårfärg – nämligen blont!

Den 23-åriga modellen Kendall Jenner är van att få alla blickar riktade mot sig, både på catwalken och privat. Detta trots att hon är den enda i syskonskaran Kardashian/Jenner som har hållit sig till en och samma frisyr relativt länge. 

I vintras gjorde hon en stor förändring när hon klippte lugg, något som hennes följare älskade. Nu har hon tagit steget ännu längre! 

Kendall har färgat håret blont

Det sägs att "blondes have more fun", något som Kendall nu hakat på till sina följares stora förtjusning. I ett inlägg på Instagram har hon delat med sig av en video från finalen av Burberrys show som hon frontade – i blont hår!

Nu överöses Kendall av kommentarer från sina följare. 

"Oh Kendall, you look amazing in blonde", "Your new haircolor is amazing!!" och "Kendall, you look AMAZING!", är några av de hyllningar som hon fått för sin nya frisyr. 

Och vi kan inget annat än att hålla med – WOW!

Foto: Stella Pictures

Att Kendall är i centrum all time har inte undgått någon. När hon närvarade på efterfesten av Oscarsgalan 2019 bar hon en klänning som minst sagt stack ut – se den i videon nedan. 

Mer:

18 år och modell – här är Kendall och Kylies okända kusin