Snygga mjukiskläder för henne: 15 underbara set att spana in

Snygga mjukiskläder kan man ju inte ha för mycket av, eller hur?
Snygga mjukiskläder kan man ju inte ha för mycket av, eller hur? - Foto: Foto: &Other Stories, H&M, NA-KD
Dela på Pinterest
Bekväma och snygga set med mjukiskläder är något vi gärna har i överflöd i garderoben, men det kan vara klurigt att hitta. Här listar vi de bästa köpen i butik just nu!

I denna artikel förekommer det kommersiella länkar

Ribbstickade set och set i sweatshirtmaterial finns överallt just nu. Vi älskar det och tror att trenden överlever pandemin. Här listar vi 15 snygga set att spana in och klicka hem redan nu!

Mjukiskläder set: Ribbstickad kjol och kofta

Grymt snyggt ribbstickat set som finns i flera färger. Detta set får oss verkligen att drömma om varmare tider. Det bästa av allt är att det passar lika bra till hemmakontoret som till AW:n i solen. Kjolen hittar du här och koftan hittar du här.

Mjukiskläder set: Set i tre delar

Ännu ett snyggt set som funkar både som myskläder och som festkläder. Visst älskar man sådana plagg som bara funkar till allt? Kjolen kan du köpa härtoppen finns att klicka hem här och sist men inte minst, så hittar du koftan här.

Mjukiskläder set: Elegant med one-shoulder

Vår favorit! Riktigt elegant set i krämig vit färg. Toppen har en snygg ballongärm och är skuren med en iögonfallande one-shoulder. Toppen finns att köpa här och byxorna finns att klicka hem här.

Mjukiskläder set: Seamless och sportigt

Athleisure trenden är inte förbi än! Det är ju så härligt att mysa runt i de där sportiga klädesplaggen som sitter helt perfekt utan att strama åt någonstans. Detta set kommer från H&M och finns i flera färger. Träningstightsen hittar du här och toppen hittar du här.

Mjukiskläder set: Ribbstickat i snygg färg

Riktigt mysigt ribsstickat set i snygg färg. Tänk så snyggt i vår med en stor blazer över och ett par snygga sneakers till. Här kan du köpa byxorna och här hittar du toppen.

Mjukiskläder set: Yrsa Daley-Ward x H&M

Detta set med mjuksbyxor och hoodie är lika skönt som det är snyggt. Byxorna och tröjan har korta rader med fina texter från kända poeten Yrsa Daley-Ward. Här kan du shoppa hoodien och här kan du shoppa mjukisbyxorna.

Mjukiskläder set: Färgglatt till våren

Visst är det väl härligt med färg till våren? Vi gillar detta set från NA-KD i isande blå, men du hittar det givetvis i flera snygga färger. Här hittar du hoodien och här hittar du mjukisbyxorna.

Mjukiskläder set: Känsla av lyx!

Hur lyxigt känns inte detta stickade set? Vi kan verkligen föreställa oss hur vi öppnar dörren för någon som plingar på iklädd detta... och vi ser sådär effortless eleganta och mysiga ut. Ja, ungefär så! Spana in den stickade tröjan här och de stickade shortsen här.

Mjukiskläder set: Stickad klänning

Förvisso är inte detta ett set, men vi älskar denna klänning som mer än tillräckligt faller in under begreppet loungewear. Den kommer från H&M och finns att klicka hem här.


Läs mer:

Vårmode 2021: Färger, material och trender att ha koll på

Vårmode dam: Jeans och snygga plagg i denim att ha i vår