Vårmode dam: Jeans och snygga plagg i denim att ha i vår

Våra favoriter i denim
Spana in våra denimfavoriter!
Dela på Pinterest
Byt ut mysbyxorna till jeans. Här är våra favoritplagg i denim att ha på sig i vår!

Denim kan vara så mycket mer än bara jeans i den klassiska blå färgen. I vår vill vi se fler plagg i denim – kanske kommer du fastna för någon av klänningarna eller byxdresserna här nedan. Vi tipsar även om denim i ljusare färger, allt ifrån raka jeans till flare jeans. Spana in våra favoriter!

Vårmode dam: Raka beiga jeans

Även om vida byxor utgör majoriteten av byxor just nu så blir det aldrig fel med ett par jeans med raka ben. Dessa gillar vi starkt! Här kan du köpa dem. 

Vårmode dam: Långa ljusa jeans

Långa jeans med hög midja och avslappnad passform som även finns i den klassiska blå färgen. Köp dem här för 499 kronor!

Vårmode dam: Klänning med hängslen

Matcha denna snygga jeansklänning med en axelvadderad topp för att verkligen få till looken. Klänningen köper du här för 699 kronor.

Vårmode dam: Denimkjol med split

Ta tillbaka 70-talet och skapa den rätta vårkänslan med en jeanskjol i lite längre modell. Klicka hem den här för 399 kronor.

Vårmode dam: Jeans med färgblock

Plagg med colour blocking är väldigt inne just nu och vi hittar även trenden på jeans. Köp dem här för 499 kronor!

Vårmode dam: Byxdress

Om det är något som pandemin har lärt oss är det att mode ska vara enkelt. Byt ut mysdressen mot byxdressen och skapa en avslappnad outfit med endast ett plagg. Jordnära färger är vad du ska satsa på i vår och sommar och här har du flera valmöjligheter. Köp den här för 699 kronor!

Vårmode dam: Vit byxdress

Byxdressen är ett plagg som funkar till alla tillfällen. Här är en snygg och kaxig byxdress med ett avtagbart midjebälte. Köp den här från NA-KD.

Vårmode dam: Croppad oversize skjorta

En overshirt i en härlig beige färg. Om du vill ha en mer knallig färg finns den även i mintblå. Du köper den här för 399 kronor!Vårmode dam: Byxor med sömdetaljer

Detaljer är vad vi vill jobba med i vår och sommar. Sömdetaljerna på dessa byxor ger outfiten det där lilla extra. Dem blir dina för 499 kronor.

Vårmode dam: Vida jeans med slitning

Jeans med hög midja och en vid passform i en snygg tvättad färg. Du hittar dem hos NA-KD för 499 kronor.

Vårmode dam: Oversize jacka

Snygga detaljer, bälte, markerad midja och i helt rätt färg. Den här jackan har allt! Den blir din för 499 kronor.

Vårmode dam: Klänning med puffärm

Den här söta klänning i denim har puffärmar och ett avtagbart midjebälte. Matcha med ett par boots eller sneakers. Köp den här för 599 kronor!

Läs även: Vårmode 2021: Färger, material och trender att ha koll på