Solglasögon dam 2021 – sommarens snyggaste modeller

Snygga solglasögon sommaren 2021
Snygga solglasögon sommaren 2021 - Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Med rätt solglasögon kan du verkligen lyfta en outfit från botten till toppen. Dessutom är de ju din bästa vän under soliga dagar. Modette har listat 10 av säsongens absolut snyggaste solglasögon 2021.

Den här artikeln innehåller reklamlänkar.

Sommaren väntar runt hörnet och det är dags att spana in årets trendigaste solglasögon. Vi vet, det finns en uppsjö av modeller och ibland kan det vara svårt att välja. Här har vi samlat ihop några av de hetaste brillorna just nu!

Solglasögon – olika modeller

  • Pilotglasögon
  • Runda solglasögon
  • Fyrkantiga solglasögon
  • Solglasögon Brownline frames
  • Solglasögon Cat eye

Psst! Du kan shoppa produkterna direkt i bilderna genom att klicka på de blåa spottarna eller via Modettes shop här nere i hörnet.

Pilotglasögon 

Pilotglasögonen är en riktig klassiker och är det självklara valet om du vill ha ett par som alltid är stilfulla. Dessa snygga pilotglasögon är perfekta för dig som inte vill ha den vanliga rundade formen, men som ändå vill hålla det klassiskt. 

Pilotglasögon 

Pilotglasögonen är ju alltid ett säkert kort men du kanske inte känner att den runda stilen är något för dig? Vasuma har i då ett par pilotinspirerande solglasögon i mer fyrkantig stil. 

Solglasögon – Browline frames 

Denna klassiska modell trendar även i år. Ett par Browline frames är alltid ett säkert val, oavsett om du ska på lite finare tillställningar eller om du bara ska ut med hunden.

Solglasögon – Browline frames 

Att bara byta ut färgerna på samma modell ger dig dessutom en helt annan stil!

Runda solglasögon

Runda solglasögon passar dig som har lite kantigare linjer i ansiktet. Den runda formen på bågarna får då dina drag att mjukna en aning. 

Runda solglasögon

Dessa runda solglasögon från Vasuma har istället kombinerat den runda formen med raka linjer vilket gör att det inte är lika avgörande vilken ansiktsform du har. Så snygga!

Solglasögon – Cat eye

Solglasögon i stilen Cat eye är en trend som håller i sig år efter år. En del kallar dem för ”Statementglasögonens moder”. Visst måste du kanske vara en färgstark karaktär som vågar följa din egna stil för att denna modell ska bli dina favoritbågar. De speglar självsäkerhet om något i alla fall! 

Solglasögon – Cat eye

Känner du att den klassiska modellen av Cat eye-bågar inte riktigt passar din stil men vill ändå ta del av den snygga formen? Då är denna moderna variant från CHPO en riktig vinnare! 

Fyrkantiga solglasögon – square

På samma sätt som ett par runda bågar passar ett kantigt ansikte ska du satsa på ett par fyrkantiga bågar om ditt ansikte är något rund i formen. Rosa är en av sommarens trendfärger och passar så bra mot en solkysst hy. 

Fyrkantiga solglasögon – square

En av sommarens trender är fyrkantiga solglasögon med influenser från 00-talet. Har du ett äldre syskon som har kvar ett par retrobrillor eller kanske hade du själv ett par i denna stil från Britney Spears-eran? I sådant fall är det läge att ta fram dem nu! Om inte, så kan du vara lugn. CHPO har en hel del snygga solglasögon i just denna stil!

Mer:

Kostym dam 2021 – snygga kavajer och kostymbyxor

Utomhusbio sommaren 2021 – se alla datum här