Utomhusbio sommaren 2021 – se alla datum här

Se utomhusbio i Stockholm, Uppsala, Göteborg, Malmö eller Helsingborg sommaren 2021. - Foto: Pexels/Cottonbro
Dela på Pinterest
Utomhusbio hör sommaren till! Modette har listan över var och när du kan gå på utomhusbio under sommaren 2021.

Var kan man se på utomhusbio 2021?

Finns det något mysigare än utomhusbio? Ta med dig ett gäng kompisar, din dejt eller familjen på en härlig sommaraktivitet. Packa med dig några filtar, en skön brassestol och dina favoritsnacks och njut av en härlig filmkväll ute i det fria. Varje år anordnas det utomhusbio på olika platser i Sverige som kan ersätta det vanliga biomyset. Modette ger dig svaret på var du kan se på utomhusbio sommaren 2021. Och du, glöm inte att restriktioner på grund av pandemin kan förekomma.

Utomhusbio sommaren 2021 – Stockholm

Sthlm under Stjärnorna, Brunkebergstorg

Varje söndag hela sommaren 2021 kan du njuta av utomhusbio med start 6 juni.
Läs mer här.

Stockholms filmfestival, Rålambshovsparken

Stockholms filmfestival anordnar årligen utomhusbio i Rålambshovsparken. Packa ner filten och popcornen och njut av kvalitetsfilm. Ännu finns ingen ny information om det blir av men vi håller såklart tummarna!
Läs mer här.

Utomhusbio i Larsberg, Lidingö

Lidingö stad och fastighetsbolaget John Mattson bjuder in till utomhusbio 2021. Under två dagar 21-22 augusti visas filmer för hela familjen. 
Spana in programmet här. 

Europas största utomhusbio, Stockholm

En utomhusbiofestival med biokiosk, foodtrucks, DJ:s, livemusik och filmvisning – kan det bli bättre? Lördag 7 augusti är det utomhusbio och festival hela dagen som gäller.
Läs mer här.

Utomhusbio 2021 – Göteborg

Utomhusbio 2021, Slottsskogen

Njut av utomhusbio i vackra Azaleadalen i Slottsskogen. 17 juli 2021 kan du se på utomhusbio och njuta av DJ:s, foodtrucks, livemusik och goda snacks ur biokiosken. 
Läs mer här.

Utomhusbio med Göteborgs filmfestival, Trädgårdsföreningen

Göteborgs filmfestival brukar årligen anordna utomhusbio i centrala Göteborg under två kvällar i augusti. Spana in deras hemsida och håll dig uppdaterad på deras sommarplaner för utomhusbio 2021 här.

Utomhusbio 2021 – Uppsala

Utomhusbio för hela familjen, Parksnäckan

Uppsala kommun anordnar Uppsala Summer Cinema och bjuder in hela familjen till utomhusbio under en dag. För den som inte vill sitta på en filt eller brassestol finns det 700 platser med ryggstöd. Det är bara att packa ner snacksen och slå sig ner.
Läs mer här.

Utomhusbiofestival, Ekonomikum

4 september välkomnas alla studenter (samt alla andra) tillbaka till Uppsala med utomhusbio i Ekonomikumparken. En heldag med filmvisning, DJ:s, livemusik, foodtrucks och härlig stämning. 
Läs mer här.

Utomhusbio 2021 – Malmö

Utomhusbio och dagsfestival, Lördagsplan

Utomhusbio under stjärnorna kombinerat med dagsfestival. När? Lördag 10 juli.
Läs mer här.

Sommarscen Malmö utomhusbio 2021, Panora

Fantastisk film under bar himmel anordnat av biograf Panora. Håll utkik efter information om utomhusbio 2021 på deras hemsida.
Läs mer här.

Utomhusbio 2021 – Helsingborg

Premiär 2021 – utomhusbio, Helsingborg

För första gången anordnar Big Crowd Factory utomhusbio sommaren 2021 i Helsingborg. 24 juli kan du njuta av utomhusbio, foodtrucks, biosnacks, livemusik och DJ:s.
Läs mer här.

Vad kostar det att gå på utomhusbio 2021?

Det är helt gratis att gå på utomhusbio, det är bara att slå sig ner med sina snacks och njuta av kvalitetsfilm i en härlig miljö.

Mer: 

Nytt på TV4 och C More – då har sommarens serier premiär

Solsidan får säsong 7 – då är det premiär för nya avsnitt