Vårmode från Adnym Atelier – våra favoriter ur kollektionen

Modeller i Adnym Ateliers kollektion 211.
Här är våra favoriter ur Adnym Aterliers kollektion 211. - Foto: Foto: Adnym Atelier
Dela på Pinterest
Prisbelönta märket Adnym Atelier släpper sin vårkollektion. I kollektionen hittar vi flera moderna, asymmetriska plagg som vi gärna möter våren i. Vi har listat våra 10 favoriter!

I den här artikeln förekommer kommersiella länkar.

Adnym Atelier har välsignat oss med en kollektion för både henne och honom. Perfekt för den som vill matcha med brorsan, kompisen eller pojkvännen. Kollektionen går under namnet 211 och har inspirerats av öknen, där kallt möter varmt och mjukt möter hårt. Här hittar du plagg i neutrala färger mixat med varma toner av rouge och khaki. Kolla in våra favoriter!

Psst! Du kan dessutom shoppa dem direkt i artikeln i vår nylanserade Modette shop. Du behöver bara klicka på de blåa cirklarna i bilderna.

Vårmode 2021: Stickad slipover

Nämen, är det inte höstens mest trendiga plagg – den stickade västen – som hänger kvar. Här har vi en oversized slipover med asymmetriskt snitt och sydetaljer.

Vårmode 2021: Overshirt och kjol 

En overshirt är det perfekta mellantinget mellan vårjacka och en vanlig skjorta. Denna matchas med en bred veckad kjol (eller är det en kilt..?) som vi gärna adderar till vårgarderoben.

Vårmode 2021: Stilren blazer

En smokinginspirerad blazer i smal och bred knappning. Runt halsen har modellen en ökeninspirerad scarf i off-white som ger outfiten det där lilla extra.

Vårmode 2021: Kaxiga läderbyxor

Lädertrenden hänger kvar från hösten och vintern – tack och lov för det! Dessa läderbyxor med raka ben ger dig en avslappnad modern siluett.

Vårmode 2021: Klassiskt vit skjorta

Vem vill inte ha en skjorta som ger en mjuk beröring och en flytande känsla. Adnym Atelier snålar inte med kvaliteten!

Vårmode 2021: Avslappnad t-shirt

En stilren oversize t-shirt i färgen "nästan vit". De tappade axlarna ger dig en mycket skön avslappnad passform.

Vårmode 2021: Oversize vårjacka 

En oversize parkas i trendig färg med detaljer som skapar cool kontrast. XL-trenchcoaten är en riktigt stor modetrend våren och sommaren 2021. 

Vårmode 2021: Mysig hoodie

När solen äntligen tittar fram är vi ofta snabba med att ta av oss kläder för fort fastän det inte riktigt är väder för det än. Känner du dig träffad? Ta med en hoodie du kan värma dig med, denna i oversize och med lutande axlar.

Vårmode 2021: Overshirt

En oversize overshirt med betonad längd och bredd i midjan som går att matcha med... typ allt!

Vårmode 2021: Tröja och byxor

Vi bara älskar den slappa känslan på dessa pyjamasinspirerade plagg!

Vill du kika på hela kollektionen? Se alla plagg här!

Läs även: Vårmode 2021: Färger, material och trender att ha koll på