Marcus och Martinus: Föräldrar, kända systern och har de flickvän eller pojkvän?

Här kan du läsa mer om Marcus och Martinus! - Foto: STELLA Pictures/Ida Åkesson, STELLA/Karl Roger Karlsson
Dela på Pinterest
Marcus och Martinus tävlar i den tredje deltävlingen i Melodifestivalen 2023. Här kan du bland annat läsa om tvillingarnas familj, längd, ålder och om de har en flickvän eller pojkvän.

Markus och Martinus slog igenom som artister redan som tioåringar, då med låten "To dråper vann". Den norska artistduon tillika tvillingparet är även kända för låten "Elektrisk" som de släppte 2015. Här kan du läsa mer om melloaktuella Marcus och Martinus!

Hur gamla är Marcus och Martinus?

Marcus och Martinus är födda den 21 februari 2002. 

Vad heter Marcus och Martinus i efternamn? 

Artistduon Marcus och Martinus heter Gunnarsen i efternamn.

Marcus och Martinus familj: Mamma Gerd och pappa Kjell-Erik

Marcus och Martinus mamma heter Gerd Anne Gunnarsen och tvillingparets pappa heter Kjell-Erik Gunnarsen. De har även två systrar.

Har Marcus och Martinus en syster?

Marcus och Martinus har en storasyster som heter Silje. De har även en lillasyster som heter Emma, som verkar gå i storebrödernas fotspår då hon själv släppt flera låtar. 


Marcus och Martinus längd

Många funderar hur långa Marcus och Martinus är. En riktig svår fråga, tycker vi. Men det vi kan säga är att de verkar vara lite kortare än artisten tillika programledaren Sanna Nielsen med klackar. Och Sanna Nielsen, hon är omkring 1,80 m.

Hur långa är Marcus och Martinus? De är till synes kortare än Sanna Nielsen iklädd klackar. Här är de tillsammans på "Allsång på Skansen". Foto: Christine Olsson/TT

Hits av Marcus och Martinus

Marcus och Martinus har flera populära låtar, bland hitsen finns låtar som "Elektrisk", "Heartbeat" och "Girls". 

Har Marcus och Martinus flickvän eller pojkvän?

Marcus flickvän heter Nora Fossland Gartland. I en intervju med Aftonbladet har Marcus berättat att förhållandet rullar på bra, trots att han och brorsan är ute och reser så mycket: 

– Jag tänkte att det skulle vara svårt, speciellt eftersom vi reser så mycket. Men vi får till att mötas, hon förstår mitt jobb. Vi har träffats mycket mer än jag tänkte att vi skulle göra, sa Marcus till tidningen på Rockbjörnen 2023. 

 


Vid samma tillfälle berättade Martinus att han är singel, men att han är öppen för ett förhållande. Spännande! 

Marcus och Martinus i Melodifestivalen 

2023 tävlade Marcus och Martinus i den tredje deltävlingen i "Melodifestivalen" 2023. De tävlade då med låten "Air". Låten kom till final, men gick inte hela vägen till en förstaplats. 

2024 är de med i "Melodifestivalen" igen, då med låten "Unforgettable". Duon är med i den femte deltävlingen.

Marcus och Martinus. Foto: Jessica Gow/TT