Antonija Mandir: Pojkvän, uppväxt, karriär och så mycket tjänar hon

Antonija Mandir har blivit en av Sveriges mest framgångsrika influencers
Antonija Mandir har blivit en av Sveriges mest framgångsrika influencers. - Foto: STELLA Pictures/Robert Eklund / Instagram @aantonijamandir
Dela på Pinterest
Hon slog igenom under sin medverkan i realityserien "Ex On the Beach". Nu är hon en av Sveriges största influencers. Läs mer om Antonija Mandir här!

Influencern Antonija Mandir är en av Sveriges mest framgångsrika mediaprofiler. Sedan hon slog igenom i säsong tre av realityserien "Ex on the Beach" har hon medverkat i flera kända tv-program och fått över 300 000 följare på Instagram. 

En stor del av Mandirs framtoning handlar om humor och lättsamhet. Men hon visar sig även sårbar i sociala medier, något hennes följare till synes verkar uppskatta. 

Här kan du läsa mer om influencerns bakgrund, kärleksliv och framgångsrika karriär! 

Hur gammal är Antonija Mandir?

Antonija Mandir är född 6 november 1995, vilket betyder att hon fyller 29 år 2024. 

Antonija Mandir: Familj och uppväxt

Antonija föddes i Vetlanda och har svensk-kroatiskt ursprung. Hon växte upp i Skillingaryd i Småland och i serien "Svenska Powerkvinnor" beskrev hon sin uppfostran som fri. Hon berättar även att hennes föräldrar uppmuntrade henne till att alltid tro på sig själv. 

– Mina föräldrar var alltid så ”gör vad du vill, testa dina gränser, men du kommer lära dig av dina misstag”. Jag älskar dem för den de har gjort mig till, för den självsäkra kvinnan jag är. Jag tycker inte att de hade kunnat göra någonting bättre, säger hon i ett avsnitt av programmet.

Antonija Mandirs ex Jack Stengen-Dahl

När Antonija Mandir var med i Ex on the Beach 2017 hittade hon kärleken i Jack Stengel-Dahl. Paret visade upp sina liv i en gemensam Youtube-kanal och höll ihop fram till oktober 2020. 

Antonija Mandirs ex Oliver Hunt

Efter relationen med Jack träffade Antonija influencern Oliver Hunt, som hon var tillsammans med fram till juni 2022. Uppbrottet kom som en chock för många av följarna som hade följt parets kärleksfulla resa.

”Du var rätt, jag var rätt, vi var så rätt. Men tiden var inte rätt för oss. Jag och Oliver har valt att gå skilda vägar och vi behöver fokusera på oss själva ett tag. Det gick för snabbt och ibland blir man blind av kärleken. Jag behöver vara ensam och vara trygg med ett liv med mig själv innan jag släpper in någon annan. Är tacksam för alla våra minnen och för allt vi har lärt varandra”, skrev Antonija Mandir på Instagram när hon berättade om uppbrottet. 

Antonija Mandirs pojkvän Valencia

Sedan 2023 är Antonija Mandir tillsammans med en man vid namn Valencia. Antonijas nya pojkvän syns en hel del på hennes Instagram, bland annat i videor där de dansar ihop! 

 


Framgångsrika karriären efter dokusåpan

Efter genomslaget i Ex on the Beach har Antonija växt som influencer och blivit en av Sveriges största. Idag har hon över 320 tusen följare på Instagram, över 340 tusen följare på Youtube och över 280 tusen följare på TikTok.

Tv-program med Antonija Mandir 

Antonija har medverkat i program som "Mullvaden", "Svenska Powerkvinnor" och "Fångarna på Fortet". Hon har även medverkat i "Kompani Svan". 

Medieakademin har återkommande listat Antonija Mandir som en av landets mäktigaste på sociala medier. År 2022 kom hon på plats 25. 

Så mycket tjänar Antonija Mandir

Enligt uppgifter från Skatteverket som Modette tagit del av hade Antonija Mandir en fastställd förvärvsinkomst på 1 053 000 kronor under 2022. Utslaget på årets tolv månader blir det en lön på 87 750 kronor i månaden. Mandir hade även ett överskott av kapital på 673 573 kronor det året.

Hon driver även bolaget Mandir Media AB, som enligt Alla Bolag omsatte hela 9 357 000 kronor under 2022. Tillgångarna låg på 6 752 000 kronor det året. Inte illa!   


Antonija Mandir på sociala medier

Du hittar henne på Instagram och Youtube under namnet @aantonijamandir samt på TikTok under @therealantonijamandir.