Därför känner du igen Oliver Hunt i True love Sverige

Oliver Hunt var tidigare tillsammans med influencern och realitydeltagaren Antonija Mandir. - Foto: STELLA Pictures/Robert Eklund och Linus Hallsenius/Discovery+.
Dela på Pinterest
Oliver Hunt söker efter den sanna kärleken i True love Sverige 2023. Och visst känns han bekant, Oliver är nämligen inte helt okänd för det svenska folket. Här är varför du känner igen honom.

Dejtingprogrammet True love Sverige är tillbaka, programmet där ett gäng singlar vill finna sann kärlek. 2023 års upplaga programleds av realityproffset Malin Gramer, som ska vägleda de kärlekstörstande deltagarna genom programmet. 

Läs mer: True love Sverige – alla deltagare

Deltagare du känner igen i True love

Bland årets deltagare finns flera deltagare som har synts till i tv-produktioner tidigare. Nicole Wennerström Larsson har exempelvis vunnit Paradise hotel och tävlat i Idol. Emelie Svensson har kommit trea i Big brother. Men de är inte de enda deltagarna som har ett förflutet i offentligheten, även True love-aktuella Oliver Hunt har synts till i rutan. 

Läs mer: Därför känner du igen Nicole Wennerström Larsson i True love Sverige

Oliver Hunts kända relationer

2017 deltog Oliver Hunt i Temptation island tillsammans med sin dåvarande flickvän Kristina. Under inspelningarna av programmet lämnade han flickvännen och blev tillsammans med Denise Desmond, som även hon deltog i Temptation island fast som singel. Ett år senare kom paret med nyheten att de skulle bli föräldrar och i augusti 2018 kom dottern Leona

Året därpå valde Oliver och Denise att gå skilda vägar och han fann istället kärleken i influencern och Ex on the beach-deltagaren Antonija Mandir. Paret syntes flitigt tillsammans under några år innan de gjorde slut 2022. 

Nu söker Oliver kärleken på nytt och den hoppas han som sagt hitta i True love Sverige 2023. 

Läs mer: Därför känner du igen Emelie Svensson i True love Sverige

Då har True love Sverige premiär

True love Sverige har premiär 1 juni på Discovery+.