Programledaren Malin Olssons fina hyllning till Simon Peyron på 30-årsdagen

Malin Olssons fina ord till fästmannen – på 30-årsdagen
Malin Olsson och Simon Peyron har två barn ihop. - Foto: Stella Pictures
Dela på Pinterest
SVT-programledaren Malin Olsson, 41, gratulerar sin fästman Simon Peyron, 30, på födelsedagen genom att yttra några kärleksfulla ord till honom på sociala medier.

Programledaren Malin Olsson är sedan 2014 tillsammans med musikern Simon Peyron. När paret träffades var Olsson 32 och Peyron 21.

Malin Olsson och Simon Peyron förlovade sig i fjol och har två barn tillsammans, döttrarna Blanka och Hedda

Malin Olsson om åldersskillnaden mellan henne och Simon Peyron

Olsson har tidigare uttryckt att hon inte ser åldersskillnaden mellan henne och Peyron som något hinder, utan att det främst handlar om att hon har fler erfarenheter i bagaget: 

– Det enda krångliga handlar om att jag upplevt mer, gjort fler uppbrott från relationer och jobbat längre än han gjort. Men det är bra att vi fick barn tillsammans, det hade ingen av oss erfarenhet av och ingen var liksom före den andra i det, har hon sagt i en intervju i Amelia.

Fina orden till fästmannen

Åren har gått sedan paret först träffades och nu har Simon Peyron nyligen fyllt 30, något Malin Olsson uppmärksammar på sociala medier. 

I ett inlägg där hon visar upp bilder på familjen i allmänhet och födelsedagsbarnet i synnerhet, tar hon tillfället i akt och hyllar sin fästman:

"GRATTIS vår bästa @simonpeyron 30 år! Jag känner INGEN som är en sådan idéspruta som du, som är en sådan fantastisk och mjuk pappa som du, som är så svår att väcka som du, som topsar öronen så ofta som du, som ger så varma kramar som du och som har ett sådant engagemang som du!"

Hon tillägger:

"Tänk att du finns, vi älskar dig och tänk att du tog dig in i 30-klubben det kändes som att du skulle vara ”20 någonting förevigt”"

LästipsProgramledaren Malin Olsson: Barn, Fröken Sverige-vinsten och åldersskillnaden med Simon