Camilla Hamid får eget bakprogram på SVT – här är allt vi vet

Camilla Hamid får eget bakprogram på SVT – här är allt vi vet
Camilla Hamid. - Foto: STELLA Pictures/Peter Grannby, STELLA Pictures/Jari Kantola
Dela på Pinterest
Bakinfluencern Camilla Hamid får eget tv-program på SVT. – Med det här programmet hoppas jag inte bara bjuda på ny spännande bakglädje utan också förståelse och igenkänning, säger Hamid om programmet.

Camilla Hamid, 31, är bakinfluencern som tog hela Sverige med storm för några år sedan. Med sin blogg My Kitchen Stories och med sitt Instagram-konto har hon 

Sedan starten har hon även skrivit flertalet bakböcker och blivit ett stående inslag i TV4:s mat- och bakprogram "Köket". 

Camilla Hamid får bakprogram på SVT

Nyligen öppnade Camilla Hamid sitt första egna café, och nu kommer hon med ytterligare ett stort besked: Hon får ett eget tv-program på SVT.

Det är på Instagram som hon kommer med den spännande nyheten, och där berättar hon lite om vad tittarna har att vänta sig:

" I "Camilla Hamids bakresa: Marocko" får ni följa med mig till min marockanska släkt där jag får lära mig om den marockanska bakkulturen ihop om att förstå mer om var jag hör hemma."

Hon förklarar även att hon alltid känt sig "för svensk i Marocko" och för "marockansk i Sverige".

"Med det här programmet hoppas jag inte bara bjuda på ny spännande bakglädje utan också förståelse och igenkänning", tillägger hon.

Då har "Camilla Hamids bakresa: Marocko" premiär på SVT

Camilla Hamdis program på SVT börjar den 24 januari 2024.