Nicole Falciani om Eric Saade: "Betedde sig som skit"

- Foto: Christine Olsson/TT, STELLA Pictures/Robert Eklund
Dela på Pinterest
Det var tre år sedan Nicole Falciani och Eric Saade gick skilda vägar – strax innan deras stundande bröllop. Nu delar Nicole med sig och berättar vad som låg bakom uppbrottet. Läs mer här!

Influencern Nicole Falciani, 26, och artisten Eric Saade, 32, var ett par i fem år. De förlovade sig 2019 och i maj året därpå skulle de gifta sig. Men något bröllop blev aldrig av. En kort tid innan det romantiska bröllopet i Italien skulle gå av stapeln valde Eric Saade att bryta förlovningen. 

"Ibland blir livet inte alltid som man tänkt sig. Jag och Eric har gått skilda vägar. Detta har tagit otroligt hårt på mig, då det inte var det jag önskade i och med det stundande bröllopet. Som nu inte längre blir av. Det är oerhört tufft i dagsläget och mycket som måste bearbetas längs vägen, men jag tar en dag i taget.", skrev Falciani i ett inlägg på Instagram då. 

Sedan dess har båda parter gått vidare. Eric har en ny partner och Nicole likaså. Nicole har även blivit mamma till dottern Sienna.

Gjorde slut kort tid innan bröllopet

Men nu, tre år senare kommer relationen och den brutna förlovningen upp på tapeten igen när Nicole Falciani berättar om det hela under ett avsnitt av Youtube-serien Halv åtta hos en Youtuber, där hon deltar med Alice Stenlöf, Hoda Mirza och seriens skapare Camilla Hamid

Det är när deltagarna pratar om relationer som Nicole Falcianis tidigare relation kommer på tal.

– Du blev ju lämnad på ett jättemärkligt sätt i din förra relation, inleder Camilla Hamid med att säga. 

– Vi skulle gifta oss. Allting var liksom bokat.

Falciani förklarar att relationen – som de allra flesta – innefattade en del bråk, men att hon efter deras sista bråk inte hade några som helst misstankar om att det skulle leda till att hon och hennes dåvarande fästman skulle gå skilda vägar:

– Vi bråkade ofta så för mig var det inget så här "nu kommer han lämna mig". 

Nicole Falciani: Därför gjorde Eric Saade slut

Själva uppbrottet skedde "face to face", berättar Nicole Falciani i avsnittet. När hon ska berätta om vad som låg bakom Saades uppbrott säger hon kort och gott: 

– Han sa att han inte gillade min personlighet.

När hon får frågan hur hon kände då säger hon att hon "ville dö" och förklarar att hon mådde väldigt dåligt. Efter uppbrottet flyttade hennes familj in hos henne som stöd under den tuffaste iden. 

"Han betedde sig som skit"

Idag mår Nicole Falciani bra, hon har gått vidare och kan till och med skratta åt det hon blev utsatt för, berättar hon i avsnittet.

– Först var jag så så ledsen, men sen efter några veckor bara när jag var så här "han betedde sig som skit", då var det typ som att jag blev så arg, säger hon och tillägger:

– Jag vill inte vara med någon som beter sig så här.