Därför har Maja och Victor Nilsson Lindelöf inga äktenskapsförord

Därför har Maja och Victor Nilsson Lindelöf valt att inte ha äktenskapsförord
Därför har Maja och Victor Nilsson Lindelöf valt att inte ha äktenskapsförord - Foto: Stella Pictures/Jari Kantola, Christine Olsson/TT
Dela på Pinterest
När Maja Nilsson Lindelöf gästar "Fördomspodden", som går ut på att programledaren Emil Persson nämner olika fördomar han har om sin gäst, berättar hon om de överenskommelser hon och maken Victor har.

Influencern och modeskaparen Maja Nilsson Lindelöf och Manchester United-stjärnan Victor Nilsson Lindelöf har varit gifta sedan 2018. Idag lever de tillsammans med sina två barn, Ted Louie och Francis, i Manchester. 

Därför har Maja och Victor Nilsson Lindelöf äktenskapsförord

När Maja Nilsson Lindelöf gästar Emil Perssons intervjupodcast "Fördomspodden" berättar hon om de överenskommelser hon och maken har gällande sitt äktenskap. 

En av Perssons fördomar om Maja handlade om att hon och Victor inte har något äktenskapsförord, vilket hon snabbt och koncist svarar "nej" på. 

Därefter beskriver hon varför de kommit fram till att äktenskapsförord inte är den bästa vägen för dem:

– Våra kompisar i fotbollsvärlden... vi har sett på så nära håll att alla har skrivit äktenskapsförord, och jag har tyckt att det är så jävla orimligt. Så vi hade inte ens samtal om det, jag och Victor. Jag tror att han visste vad jag tyckte. 

Maja förklarar att hon på nära håll bevittnat hätska diskussioner gällande småsaker, vem i förhållandet som har rätt till vad. 

Hon tillägger:

– Jag tänker också att jag kommer inte vara med på allt det här och stötta och allt det här för att han sen hittar han en 25-åring och drar. 

Berättar om dealen

Ett annat område paret Nilsson Lindelöf ska ha kommit fram till en "deal" handlar om var de ska bo i framtiden, när Victors fotbollskarriär är över och de inte längre behöver bo där laget han spelar i befinner sig.

– Samma dag han slutar så får jag bestämma var vi ska bo och hur det ska gå till, säger Maja i avsnittet och förklarar att hon inte bestämt sig för var hon vill bo i framtiden.