Maja Nilsson Lindelöfs nya barnbesked med Victor – vill bli trebarnsföräldrar

Maja Nilssons nya barnbesked med Victor
Maja och Victor Nilsson Lindelöf har varit gifta sedan 2018. - Foto: Patrik Österberg/Stella Pictures, Stella Pictures
Dela på Pinterest
Maja och Victor Nilsson Lindelöf är tvåbarnsföräldrar. Nu avslöjar Maja parets barnplaner.

Influencern och modeskaparen Maja Nilsson Lindelöf är sedan 2018 gift med fotbollsspelaren Victor Nilsson Lindelöf. Paret har två barn tillsammans, Ted Louie och Francis, och lever till vardags i ett hus de hyr i Manchester

De äger även en lägenhet i Stockholm samt ett hus i Västerås

Maja Nilsson Lindelöfs nya barnbesked – drömmer om tre barn

Maja, som är aktiv på både Instagram och Youtube, har nyligen publicerat en Youtube-video där hon berättar att fler barn är i sikte. 

I videon berättar hon att hon eventuellt planerar att göra ett skönhetsingrepp som innebär att man "tightar till" huden på magen. Detta berättar hon att hon vill göra för att hon, efter sina två graviditeter, fått mycket hud på magen. 

– Med Francis fick jag bristningar och har på riktigt inte en sekund brytt mig om det. Däremot är min hud lös och nu när jag gått ner i vikt igen till hur jag var innan jag var gravid... jag vet inte, då känner jag att det är så mycket hud som lägger sig som en "extramage" nu. Det känns typ trist. 

Hon tillägger:

– Jag tänker att det kan vara bra, vi drömmer ju om tre barn, säger hon men poängterar att de inte planerar att skaffa ett till barn just nu, utan i framtiden. 

LästipsBilderna på Victor och Maja Nilsson Lindelöf väcker starka reaktioner: "Vad är det som sker?!"

LästipsEfter långa tystnaden: Sanna Guidettis ord om Maja Nilsson Lindelöf