Linda Skugge berättar – det finns på hennes Onlyfans-konto

linda-skugge-only-fans
Linda Skugge har sedan i somras drivit ett uppmärksammat konto på sajten Onlyfans. - Foto: Staffan Löwstedt/SvD/TT, Skärmdump/Malou möter/TV4
Dela på Pinterest
Linda Skugges konto på Onlyfans har varit ett hett samtalsämne sedan i somras. Nu berättar Skugge vad hon lägger upp för slags innehåll på sitt konto.

Tidigare i år startade författaren och krönikören Linda Skugge, 50, ett konto på sajten Onlyfans. Skugges närvaro på sajten blev mycket uppmärksammad och ifrågasatt, då sajten bland annat har som syfte att göra det möjligt för vuxna att lägga upp explicita bilder och videor mot betalning från personer som vill se innehållet. 

Linda Skugge på Onlyfans

När Linda Skugge gästar Malou von Sivers i TV4-programmet "Malou möter" berättar hon att hon tjänar väldigt mycket pengar på att närvara och lägga ut bilder och videor på sajten. Exakt hur mycket vill hon inte berätta, men erkänner att det ska handla om mer än en årslön på väldigt kort tid. 

– På min Onlyfans är det jättesnälla män, berättar Skugge under intervjun. 

Naket och gratismaterial

Linda Skugge berättar även vad det finns för slags innehåll på Onlyfans-kontot, och förklarar då att innehållet är naket, att man får se hela henne samt att ju mer explicita bilder och videor man vill ha från henne, desto mer får man betala. 

Hon berättar också att det finns en del gratismaterial på kontot, material som de personer som signat upp sig på hennes konto får ta del av. Gratisinnehållet kan till exempel bestå av träningsbilder eller videor på när hon duschar efter gymmet, förklarar Linda Skugge i "Malou möter". 

– Då får de se dig naken?, frågar Malou von Sivers i programmet.

– Ja, ja. Absolut. Men om de vill ha något superexplicit, då kostar det ju, säger Linda Skugge.