Jennifer Lawrence sätter ner foten efter utseenderyktet – inte opererat sig

Jennifer Lawrence
Jennifer Lawrence är aktuell med filmen "No hard feelings". - Foto: Joel C Ryan/AP, CJ Rivera/AP
Dela på Pinterest
Skådespelaren Jennifer Lawrence, 33, slår tillbaka mot spekulationerna angående sitt utseende, och berättar att det inte handlar om operationer, utan om smink.

Jennifer Lawrence har bemött spekulationer om att hon ska ha genomgått plastkirurgi. I en intervju med Kylie Jenner i Interview Magazine, berättar Lawrence att hennes ansikte har förändrats med åldern, inte genom kosmetiska ingrepp.

Jennifer Lawrence förklarar att många tror att hon genomfört en ögonoperation, men i själva verket handlar det om smink som gjort att hennes ögon ser annorlunda ut.

– Jag har inte gjort ögonoperation. Jag använder smink, förklarar hon.

Hung Vanngo och Selena Gomez. Foto: Chris Pizzello/AP

Jennifer Lawrence och Kylie Jenner om åldrandet

Jennifer Lawrence och Kylie Jenner diskuterar också hur deras ansikten har förändrats över tid. Lawrence påpekar att människor trott att hon genomgått en näsoperation, men i själva verket har hennes ansikte förändrats naturligt med åldrandet. 

Kylie Jenner delar med sig av liknande erfarenheter, där människor jämför bilder av henne som 12-åring med hennes nuvarande utseende och spekulerar i omfattande plastikkirurgi.


Där kan du se Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence är aktuell med flera filmer just nu. Bland annat:

  1. "No Hard Feelings": En komedi regisserad av Gene Stupnitsky, där Lawrence spelar Maddie, en kvinna som tar ett intressant jobb: att hjälpa två föräldrar få deras introverta son att komma ut ur sitt skal före college.

  2. "Sue": I denna biografiska film regisserad av Paolo Sorrentino, porträtterar Lawrence den ikoniska Hollywood-agenten Sue Mengers. Filmen fokuserar på Mengers extraordinära karriär och personlighet i Hollywoods agentvärld.

  3. "Die, My Love": Baserad på den argentinska Frankrike-baserade författaren Ariana Harwiczs roman, är detta en mörk komedi-drama där Lawrence spelar en kvinna som kämpar med familjeproblem och psykisk sjukdom på den franska landsbygden