Efter låtsuccéerna – så mycket tjänar Samir Badran

Efter låtsuccéerna – så mycket tjänar Samir Badran
Samir Badran och Viktor Frisk har musikgruppen "Samir & Viktor" ihop. - Foto: Johan Nilsson/TT, Stina Stjernkvist/TT
Dela på Pinterest
Är du nyfiken på hur mycket Samir Badran tjänar? Läs mer här!

Samir Badrans karriär drog igång när han medverkade i realityprogrammet "Paradise hotel" 2013. Han tävlade då mot idag mer eller mindre kända profiler som Jesper Johansson och Aina Lesse. Samir var även med i programmet 2014, då profiler som Saga Scott och Jasmine Gustafsson var med. 

Populär tv-profil

Sedan sin medverkan i "Paradise hotel" har han medverkat i andra tv-program som "Let's dance" och "Fångarna på fortet". Han har även synts i "Talang", men då som sidekick till programledaren Pär Lernström


Samir Badran. Foto: Johan Nilsson/TT


Samir & Viktor 

Under åren har han också sadlat om och blivit artist – en mycket populär sådan. Tillsammans med Viktor Frisk startade han 2014 musikgruppen "Samir & Viktor". Duon har varit med i "Melodifestivalen" flera gånger och släppt flera hits, däribland "Success", "Saxofuckingfon" och "Bada nakna". 

Viktor Frisk och Samir Badran. Foto: Henrik Montgomery/TT 

Samir Badran jobbade som mäklare

Samir Badran har även hunnit med en karriär som mäklare. Han började med yrket i januari 2022, men året därpå valde han att lägga ner karriären. 

– Jag blev mäklare och hoppade av för att det fanns ingen frihet i det, sa Badran i ett avsnitt av podcasten "Frisk och Qvist" som han gästade 2023. 

Samir Badran. Foto: Johan Nilsson/TT 

Så mycket tjänar Samir Badran 

Enligt uppgifter från Skatteverket som Modette tagit del av hade Samir Badran en fastställd förvärvsinkomst på 436 100 kronor under 2022. Delat på årets tolv månader ger det en lön på omkring 36 000 kronor i månaden. 

Samir Badran är involverad i bolaget Ballers Commerce Group AB. Enligt Alla bolag omsatte bolaget 1 468 000 kronor under 2023.

2022 låg bolagets omsättning på cirka 900 000, 2021 på strax under 400 000, 2020 på 1 800 000 och 2019 låg omsättningen på omkring 3 300 000 kronor.

Lästips: Samir Badran: Längd, karriären som mäklare och barnplanerna med nya flickvännen